Zaboravite na omre i balayage, najnoviji trend je ecaille

Omre je bio pravi hit u 2013. godini, prošle godine smo svi voleli balayage, a ovo leto rezervisano je za najnoviju nadogradnju trenda u senčenju kose takozvani ecaille. Reč je o tehnici farbanja u kojoj je koren u tamnijim karamel tonovima, dok se mekši svetliji tonovi prostiru po čitavoj kosi, a boje u sebi sadrži tonove zlata tako da vaša kosa vizuelno izgleda kao da je okupana suncem. Kako bi se istaklo lice u prednjem delu se dodaju otpuno svetli tonovi koji će napraviti savršen okvir. Najbitniji trik je da se koriste prave nijanse koje će stvoriti iluziju više dimenzija i mat boju.
Kao i u slučaju bilo koje druge tehnike bojenja kose, najvažnije je da izaberete nijanse koje će u potpunosti odgovarati vašem tenu. Tako se ženama sa svetlim belim tenom preporučuje da imaju što više zlatnih pramenova, dok bi dame maslinaste ili roze puti trebalo da biraju pepeljaste nijanse.
Ecaille trend se pojavio na svetskom tržištu sredinom prošle godine, a mnoge poznate žene među kojima su i Blake Lively, Khloe Kardashian, Sarah Jessica Parker, Suki Waterhouse i Gisele Bündchen već su isprobale ovu tehniku.

4p e 7615

3p e 7615

2p e 7615

1p e 7615

Podeli

Scroll to Top