Zara Beauty ima novi tečni puder i korektor koji savršeno prekrivaju nesavršenosti

Skoro godinu dana nakon lansiranja brenda, Zara Beauty proširila je svoju ponudu novom kolekcijom čije su zvezde Limitless Soft-Matte puder i Luminous Creamy korektor. Iza obe formule stoji make-up artistkinja Diane Kendal, a kao i prethodni proizvodi brenda, i novi su cruelty-free i kreirani su po Zarinom Green to Wear 2.0 standardu, čiji je cilj da se minimalizuje štetan uticaj na okolinu.

Zara Beauty – Limitless Soft-Matte puder

Formula Limitless Soft-Matte pudera je lagana, ali visokopigmentisana i, što je najvažnije, traje do 12 sati nakon nanošenja. Nova make-up podloga kontroliše lučenja sebuma što je posebno važno za osobe sa masnom kožom, naročito u predstojećim toplim danima, a ima mekani mat finiš. Jedan sloj pudera sasvim je dovoljan za dnevne prilike, dok se za večernje prilike može nadograđivati.
Najbolji deo priče je činjenica da je dostupan u čak 51. nijansi, koje su kreirane tako da odgovaraju različitim tonovima i podtonovima kože, a na Zarinom sajtu imate i opciju Shade Finder, koja će vam pomoći da pronađete odgovarajući nijansu za vas. Mi smo ovu opciju već isprobali i veoma smo zadovoljni.

Zara Beauty – Luminous Creamy korektor

Kada je reč o Luminous Creamy korektoru, njegova najveća prednost je činjenica da odlično prekriva nesavršenosti, a pritom se jako lako blenda i izgleda potpuno prirodno. Ima satenski finiš koji daje suptilan sjaj, a dolazi u 36 nijansi koje savršeno odgovaraju Limitless Soft-Matte puderu.
Cena Limitless Soft-Matte pudera je 1.990 dinara, a Luminous Creamy korektora 1.090 dinara. Više o novim proizvodima možete pogledati ovde.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tessjantschek
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top