Pregledali smo sve komade koji su na Black Friday popustu u Zari i pronašli 66 vanvremenskih komada čija će vam se kupovina sigurno isplatiti

Sutra stiže dugoočekivani Black Friday – omiljeni dan u godini za sve kupoholičare, ali i one koji vole da pažljivo planiraju svoj budžet. Američka tradicija po kojoj poslednjeg petka u novembru kompanije nude značajne popuste poslednjih godina zaživela je i kod nas, pa gotovo da nema brenda koji nije pripremio iznenađenja za svoje kupce. U mnogim radnjama popusti traju čak čitave nedelje, a dok su neki snizili cene na ceo asortiman, drugi imaju nešto veće popuste samo na određene artikle. U skladu sa tim, narednih nekoliko dana najbolji su period za kupovinu svih potrebnih komada za predstojeću zimu.
Jedan od brendova koji će tradicionalno privući ogromnu pažnju potrošača svakako je španska Zara, koja je omiljena high street kuća među domaćim potrošačima. Preko aplikacije brenda, kupovina na popustu biće dostupna od 22h večeras, na online stranici od 23h, a u radnjama samo 24. novembra. Veliki deo asortimana biće na popustu od čak 40%, a sniženje obuhvata proizvode iz svih kategorija – od kaputa i jakni, preko jeansa, pantalona, pletiva i haljina, pa sve do obuće, što je odlična prilika da kupite ne samo trendovske komade već i večite klasike. Upravo vanvremenski komadi ovog puta bili su u našem fokusu, a u u nastavku pogledajte naših 66 favorita koji će se godinama zadržati u svakom ormarima.

Zimske jakne i kaputi

Prsluci i blejzeri

Haljine

Pletivo

Pantalone, farmerke, suknje

Čizme

Tekst: INJournal magazin
Foto: Zara

Podeli

Scroll to Top