Među novitetima u Zari pronašli smo 30 odličnih haljina, a neke smo i isprobali

Iako se polako približava kraj leta, haljine su i dalje jedan od najvažnijih komada u našim ormarima, ali i u novim kolekcijama koje polako stižu u online shopove i na rafove omiljenih radnji. Kao savršen izbor za svaku priliku, od ležernih odlazaka na kafu preko poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka, haljine i ovog puta dolaze u bezbroj različitih izdanja. I dok će neki od modela odgovoriti tek na jedan ili dva izazova unutar sezonske garderobe, drugi će biti izbor sa kojim ne možemo da pogrešimo bez obzira na priliku.
Da se haljine besprekorno uklapaju u outfite za kasno leto i ranu jesen odavno nam je jasno, pa će u nedeljama koje dolaze biti onaj magični odevni predmet na koji možemo da se oslonimo svaki put kad pomislimo da nemamo šta da obučemo. Dok traje leto, svestrane haljine uglavnom ćemo kombinovati sa papučama i sandalama, a kasnije sa patikama ili visokim potpeticama, ali i kaubojskim čizmama i baletankama koje se vraćaju na velika vrata.

Kako za haljine, posebno ako su za svaki dan, uglavnom nije potrebno izdvojiti mnogo novca, high street radnje naša su omiljena adresa za kupovinu ovog komada. Među pristupačnim brendovima, koji tradicionalno u ovo doba godina imaju najbolji izbor haljina, još jednom se istakla španska Zara u čijem smo asortimanu pronašli čak 30 odličnih komada, a neke smo već isprobali, što možete videti u videu iznad i na našem Instagram profilu.
Bez obzira na to da li tragate za modelom koji se lako prilagođava različitim prilikama, haljinom koju ćete nositi na posao ili vam je možda potreban komad za večernji izlazak ili bilo koju specijalnu priliku, u Zari ćete sigurno naći nešto po svojoj meri. U aktuelnoj ponudi pronašli smo mnogo odličnih modela sa razigranim printevima koji će osvežiti svaki garderober, zatim haljine u neutralnim tonovima za ljubitelje minimalizma, a nisu izostali ni vanvremenski crni modeli. Kada je reč o krojevima, važno mesto zauzele su košulja-haljine, zatim uski modeli za sve koji žele da naglase figuru, ali i sve popularnija mini dužina. U skladu sa aktuelnim trendovima, Zara je ponudila odličan izbor haljina od pletiva i satena, sa cut-out ili drapiranim detaljima. Nastavite da skrolujete jer vaš u nastavku čeka pregled svih naših favorita.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @perriesian
Video: Kristina Blagojević
Foto: Instagram, Zara

Podeli

Scroll to Top