Zara ima nove parfeme za leto koje želimo da isprobamo

U susret letnjoj sezoni Zara je lansirala nove parfeme koje ćemo nositi u mesecima koji dolaze

Zara je odavno stekla status omiljenog brenda za brzu kupovinu garderobe na svim meridijanima, a već postaje izvesno da bi uskoro mogla da postane i najpopularnija adresa za kupovinu parfema. Mirisi ovog high street brenda poslednjih godina sve su popularniji, posebno među korisnicima TikToka, koji su odavno otkrili da njihove kompozicije često jako podsećaju na popularne dizajnerske parfeme, iako su 10-ak i više puta jeftinije. Pritom, niska cena nije postignuta naušrb kvaliteta već zbog uštede na ambalaži i marketinšim kapanjama (kao što znate Zara nema reklame za parfeme), a da ne govorimo o tome da brend često angažuje najčuvenije svetske parfimere, poput Jo Malone, za kreiranje pojedinih kolekcija mirisa. U skladu sa tim, postoji mnogo Zarinih parfema koji su apsolutno vredni pažnje, a mi uvek volimo da budemo u toku i sa mirisnim novitetima ovog brenda.
U susret letnjoj sezoni, Zara je lansirala dve nove kolekcije mirisa, a mi vam u nastavku predstavljamo sve nove kompozicije.

LILYS NEST

Već smo vam pisali o tome da je vanila postala najpopularnija mirisna nota u 2024. godini, a ovaj gurmansko-cvetni parfem predstavlja pravu eksploziju ovog začina. U pitanju je kompozicija u kojoj dominira vanila, ali s obzirom na to da nije opterećujuća možete da je nosite i tokom najtoplijeg dela godine.

FLORAL SERENITY

Ako nas pitate, ovo je pravi letnji parfem u kome se cvetne note prepliću sa notama soli zbog čega ćete se već posle prvog šprica osećati kao da ste na obali mora.

ENIGMATIC LOTUS

Zamislite savršen date tokom letnjeg popodneva. Upravo tako miriše ovaj parfem u kome se voćne note prepliću sa toplim notama sunca.

EVENING FLOWERS

Ovaj cvetno-gurmanski miris idealan je za vrele letnje večeri. Dominantne note su cveće, vanila i kakao koje ovom parfemu daju elegantan i topao karakter.

BLOOM BREEZE

Ovo je jedan od onih clean parfema koji mirišu na sveže opranu posteljinu ili čistu belu majicu. Mnogi influenseri već su ga proglasili dupe verzijom kultne kompozicije Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning.

VIBRANT CARAMEL

Još jedan parfem koji je već postao popularan na društvenim mrežama jer je navodno najbolja pristupačna verzija Prada Paradoxe parfema. Reč je o slatkastom mirisu koji se otvara notama bergamota i mandarine, u srcu je cvet jabuke, a u bazi vanila i praline.

FEMME SUMMER

Živahna i spontana toaletna voda ima cvetni karakter, a otvara se svetlim bergamotom i okrepljujućom mandarinom na koje se nadoveruje frezija. U srcu parfema su magnolija i jasnim dok su u bazi drvenste note.

TWILIGHT MAUVE SUMMER

Ovo je još jedan miris koji će vas katapultirati pravo na plažu. Baš kao i prethodna toaletna voda sa naše liste, otvara se blistavim bergamotom koji se stapa sa crnom ribizlom i jabikom. U srcu mirisa je belo cveće, a u bazi sandalovina, kedar i ambra.

TUBEROSE SUMMER

I ova toaletna voda ima sadrži cvetne, voćne i drvenaste note. Kao što joj samo ime kaže, dominantna nota je tuberoza na koju se nadovezuje crna ribizla dok joj sandalovina daje dubinu i postojanost.

WONDER ROSE SUMMER

Wonder Rose Summer ima voćno-cvetni karakter i savršen je izbor za letnje dane. U gornjim notama su breskva i ribizla, u srcu jasmin, kokosova voda i hibiskus, a u bazi vanila i sandalovina.

Tekst: INJournal magazin
Naslovni video: @haileybstyle
Foto i video: Instagram, Zara

Podeli

Scroll to Top