INJournal preporuka: 20 komada koje i dalje možete kupiti u Zari upola cene

Ako premotate film pet godina unazad, setićete se da je Zara tada prvi put snizila cene na dan Crnog petka, a iako je popust iznosio svega 20%, to je izazvalo opštu histeriju u radnjama. U međuvremenu je na domaćem tržištu počeo da radi i online shop ovog španskog brenda što je znatno smanjilo gužve u radnjama, ali dugački redovi na kasama bili su prisutni i ovog petka. Za razliku od prethodnih godina, kada su popusti na određeni asortiman mahom iznosili između 25-40%, ovog puta su svi odabrani artikli bili sniženi 40% što je bila odlična prilika za kupovinu zimskih komada po znatno nižoj ceni.
Međutim, i oni koji su propustili proteklo Black Friday sniženje u Zari, i dalje mogu da ostvarite značajan popust na određene artikle koji se kreće od 40 do 55%.
Iskusnim kupoholičarima verovatno je već odavno poznato da u online shopu brenda postoji odeljak pod nazivom „Specijalne cene“ gde tokom čitave godine možete naći komade iz aktuelnih kolekcija po značajno sniženim cenama. U skladu sa tim, mi smo pregledali aktuelnu ponudu, a posebnu pažnju privukli su nam komadi koje možete videti u nastavku. U našem fokusu mahom su bili topli džemperi, zatim farmerke i kožne pantalone, kao i blejzeri i komadi sa krznom.

INJournal izbor

Tekst: INJournal magazin
Foto: Zara

Podeli

Scroll to Top