Zašto je temeljno čišćenje lica najvažniji antiage saveznik?

Naše lice svakodnevno je izloženo negativnim uticajima okoline što opterećuje kožu. Nečistoće koje se tokom dana nakupljaju onemogućavaju funkcionisanje prirodnih zaštitnih mehanizama i sprečavaju pravilno delovanje aktivnih sastojaka iz proizvoda za negu. Kada ne čistimo temeljno kožu, na njoj se gomilaju i odumrle ćelije koje začepljuju pore i sprečavaju da koža izbacuje toksine.

1e 26319

Redovito i temeljno čišćenje važno je i zato što se time usporava starenje. Naime, naše ćelije, svakih 28 dana prolaze prirodni proces obnove. Odumrle se probijaju na površinu i ljušte se, ostavljajući tako novu, zdravu i blistavu kožu. Tom procesu možemo pomoći (ili odmoći). Zato je redovito čišćenje lica najvažniji korak u dnevnoj rutini.

2e 26319

Sve što treba da znate o eksfolijaciji kože

U skladu sa tim, jedan od vodećih luksuznih kozmetičkih brendova Elemis razvio je Biotec antiage liniju koja garantuje jedinstveno iskustvo nege i vidljive rezultate. Filozofija ovog brenda bazira se na spoju inovativnih naučnih formula i najčistijih prirodnih sastojaka. Sertifikovana terapeutkinja i edukatorka Elemisa Irena Mihajlović otkriva na koji način proizvodi iz ove linije deluju na našu kožu.
– Energizujući Biotec čistač sa triom kiselina: ćilibarskom, laktičnom i feruličnom, ima jedinstvenu formulacija koja ujedno čisti i balansira kožu, a služi i kao okidač koji aktivira sastojke dnevne i noćne Biotec kreme – kaže Irena i dodaje:

3e 26319

– Ako je vaše lice umorno i sivo, znak je da su mu ovi proizvodi potrebni jer podižu energetski nivo ćelija i koži daju zaglađen i blistaviji izgled. Tajna je u inkapsuliranom cinku i bakru u kombinaciji sa kompleksom minerala koji se nalaze u Biotec kremama. Kako bi rutina bila upotpunjena, tu je i Foreo Luna Play aparat koji uklanja više od 95% nečistoća sa lica i pojačava tonus kože masažom i mikrovibracijama.
Osim proizvoda ovog brenda, koji se mogu kupiti na odabranim mestima, na našem tržištu dostupni su i Elemis spa tretmani u luksuznim salonima lepote i spa centrima.

4e 26319

• U saradnji sa brendom Elemis poklanjamo vam Biotec antiage set koji dolazi sa Foreo Luna Play aparatom. Posetite naš Instagram profil @injournal.rs i saznajte detalje nagradne igre. Srećno!

Foto: @elemis

Podeli

Scroll to Top