Zaustavite proces starenja uz čarobne Vitalliance proizvode Laboratorije PAB

Kozmetička kuća Laboratorija PAB postoji preko 75 godina. Sa sedištem u regionu Pariza započela je davne 1934. godine sa laboratorijskim ispitivanjima, koja dovode do toga da danas imamo na raspolaganju kvalitetne kozmetičke linije, posvećene vama i vašoj lepoti.
Ovo je takođe i današnji moto kozmetike PAB: Za svet lepote i nežnosti. PAB kozmetika nudi širok spektar kozmetičkih proizvoda sastavljenih od aktivnih elemenata iz biljnog i morskog sveta. Kvalitet koji posedujemo i kojem težimo dugi niz godina omogućio nam je da se nađemo u mnogim školama kozmetike, salonima lepote i spa centrima širom Evrope i drugih zemalja sveta.
I danas je PAB kozmetika posvećena istraživanju i razvoju, pa tako Laboratorija Pab plasira nove kozmetičke linije koje možete naći u vašem kozmetičkom salonu.
Među mnogobrojnim linijama koje su u ponudi u ovoj kozmetičkoj kući, danas izdvajamo VITALLIANCE liniju proizvoda za vitalnost, zaštitu i anti-age. Šest magičnih proizvoda učiniće čuda na vašoj koži, a ovi preparati kupuju se isključivo u najeksluzivnijim domaćim i svetskim kozmetičkim salonima.

TEČNOST ZA SKIDANJE ŠMINKE

1p pl 8715

Ova Vitalliance tečnost za skidanje šminke uspeva da samo jednim pokretom efikasno ukloni svu šminku i sve nečistoće sa lica, očiju i usana.
Njena formula ne sadrži alkohol, a sa svojom fiziološkom PH vrednošću poštuje i najosetljiviju kožu lica i regiju oko očiju i usana.

DINALIFT KREMA ANTI-AGE

2p pl 8715

Specijalna anti-age formula napravljena da ublaži znakove starenja na licu gde dolazi do slamanja elastičnog sistema kože i stvrdnjavanju vlakana. Zahvaljujući bogatstvu svojih sastojaka, poput ekstrakta divljeg tropskog gomolja (slatki krompir) – prirodnog izvora DHEA, biljnih peptida koji deluju duboko u ćeliji da bi održali hidroravnotežu, ulja noćurka koje obnavlja tkivo epiderma, butera biljke karite za koju je poznato da štiti kožu i polifenola iz semenki grožđa, ova dnevna dinalift krema, vraća starijoj i suvoj koži tonus, sjaj i mekoću.
Ova njena anti-age svojstva koja su dokazana pod farmaceutskom kontrolom omogućavaju da dinalift krema bude najefikasnije oružje u borbi protiv starenja tkiva ( bore, borice, gubitak elastičnosti, suvoća).

DINALIFT NOĆNA KREMA ANTI-AGE

3p pl 8715

Dinalift noćna krema koristi poznate efekte hronobiologije (aktivnost koja pojačava sastojke u zavisnosti od vremena nanošenja) za stimulaciju vitalnih obnavljajućih elemenata ćelijskog metabolizma tokom cele noći. Koža je regenerisana, prehranjena i navlažena i ponovo pronalazi svoju svežinu i svoj tonus. Sastavljena je od ulja makadamija i susama, butera biljke karite, vitamina C, retinola, i svih aktuelnih sastojaka moderne kozmetologije u borbi protiv starenja.
Ova Hrono-reparatorska noćna krema Dinalift je veličanstvena, očvršćujuća i dinamizirajuća nega koja deluje u sinergiji sa Dinalift Anti-Age dnevnom kremom na konstituisanju neophodne celodnevne nege.

ZAŠTITNA DNEVNA EMULZIJA

4p pl 8715

Ovo je dnevna zaštitna emulzija sa multivitaminima za kožu koja postaje mutna, bez života i polako počinje da gubi svoj sjaj. Zahvaljujući združenom dejstvu vitamina E, B5 i A, kao i ekstrakta ginko bilobe (preistorijske paprati), zelenog čaja, alge dunaliela i zaštitnih UV filtera, ova dnevna zaštitna kremasta emulzija iz Pab linije Vitaliance odlično štiti vašu kožu u toku dana od svih agresivnih klimatskih i toplotnih uticaja, kao i od štetnih zagađenja sredine.

MULTIVITAMINSKO SUVO ULJE

5p pl 8715

Multivitaminsko suvo ulje predstavlja suptilan i jedinstven spoj dragocenih eteričnih ulja, kao što su ulje kamelije, ulje volujka, ulje iz semenki grožđa, kantarionovo ulje, bademovo ulje, ulje iz košpice kajsije, ulje Jojobe, ulje pšeničnih klica i ulje šargarepe. Takođe sadrži puno bogatstvo vitamina E, B5 i A. Ovo bogatstvo ulja i vitamina omogućava to da multivitaminsko suvo ulje pruža kompletnu negu lica, kose i tela.

KREMA ZA RUKE ANTI-AGE

6p pl 8715La

Zahvaljujući svojstvu reparacije i hidratacije (impregniranjem površinskih slojeva epiderma), ova krema štiti Vaše ruke od svih spoljašnjih agresivnih uticaja. Biljni ekstrakti (ulje ruže tamnjanike, pšeničnih klica, buter biljke karite) trenutno daju osećaj prijatnosti jer brzo prodiru u kožu i pri tome je ne maste. Obogaćena kolagenom, elastinom i voćnim kiselinama, ova krema održava mekoću i mladalački izgled kože na rukama, istovremeno ublažavajući neprijatan izgled fleka.

Podeli

Scroll to Top