Zavirite u nove epizode serije „Jagodići: Oproštajni valcer“

Treći ciklus popularne serije „Jagodići: Oproštajni valcer“, nastavlja uzbudljivu priču o porodici banatskih grofova u deset epizoda. Radnja se odvija 1937. godine što čitavoj sagi daje poseban ton jer se kroz drame glavnih junaka nagoveštavaju sukobi koji će dovesti do Drugog svetskog rata.

3jag

Nakon sedam godina, okolnosti u životima glavnih likova su se promenile. Grof Milan čiju ulogu je tumačio Dragan Nikolić, nije više među živima. Na njegov godišnji pomen nastaje zaplet trećeg ciklusa. Braća se tada ponovo okupljaju tačnije Jovanu (Dejan Lutkić) se u kaštelu pridružuju Branko (Gordan Kičić) koji dolazi iz Pariza i Lajko (Ivan Bosiljčić) koji se vraća iz Pešte. Obojica misle da će se u starom domu kratko zadržati, ali…

5 jag

Branka zadržava neočekivani susret sa Aleksandrom (Nina Janković) koji budi kod njega osećanja za koja je verovao da više ne postoje. Zatečen je, zbunjen i ne zna šta da čini. Jovana pak zbunjuje iznenadni susret sa Aidom (Tamara Krcunović), koju nije video godinama. Ono što će mu ona reći potpuno će ga izmeniti.

4jag

A onda će istraga koju poručnik Vasić (Radoslav Milenković) vodi povodom misteriozne smrti mlade služavke u blizini kaštela još više zamutiti odnose među akterima, izazivajući niz neobičnih i neočekivanih događaja koji će ubrzo izmeniti živote svih njih.

2jag

Pored Aleksandre, novi ženski likovi unose nove zanimljive događaje – Dara Džokić u ulozi Milene, zatim pomenuta Tamara Krcunović u ulozi Aide i Nada Šargin koju gledamo kao Ljubicu. Posebnu pažnju privukli su nam kostimi koji dočaravaju vreme prošlog veka, a za koje je bila zadužena Jelisaveta Tatić Čuturilo.
Serija „Jagodići: Oproštajni valcer“ od večeras svake nće se svake nedelje prikazivati na RTS-u.

1 jag

Podeli

Scroll to Top