Zavodljiva trendi obuća: 7 načina da nosite čizme iznad kolena

Ukoliko želite da izgledate šik ove sezone, u vašem cipelarniku mora se naći par čizmi iznad kolena. Ovo je obuća koja je idealna za jesenje i nešto toplije zimske dane, a izbor je mnogih dama jer garantuju da ćete u njima izgledati seksi i zavodljivo. Svejedno da li je reč o modelima koji su potpuno pripijeni uz nogu ili nešto širi, sa štiklom ili bez, vašu odevnu kombinaciju učiniće vrednom pažnje. Iako je u beogradskim radnjama najveći izbor crnih modela, u zavisnosti od ukusa možete izabrati boju koja vam se dopada. Uz slojevitu garderobu pravi su fashion pogodak.
Modne blogerke i druge dame koje vole trendi način odevanja, ove sezone nose čizme iznad kolena na različite načine – uz mini suknje, preko pantalona, ali ih slobodno kombinujte i uz haljine ili mantile koji su takve dužine da svega nekoliko santimetara prekrivaju čizmu.
Pogledajte u našoj galeriji kako ovu obuću kombinuju Tamara Kalinić, autorka bloga „Glam and Glitter“, Wendy H. Gilmour koja kreira blog „Thankfifi“, talentovana autorka „Atlantic-Pacific“ Blair Eadie, Olivia Palermo, Morana Mamić, stilista i dizajner enterijera koja je nedavno osnovala sopstveni brend „One & Only London“, blogerka Gary Pepper i Kat Tanite autorka „With Love From Kat“. 


Podeli

Scroll to Top