Zbog čega sve it cure vole novi čudotvorni Miracle Cushion Lancome puder

Francuska kozmetička kuća Lancome nedavno je predstavila svoj novi magični proizvod koji je odmah postao omiljen devojkama širom sveta. U pitanju je jedinstveni tečni puder koji je upakovan u mekom jastučiću pod nazivom Miracle Cushion Lancome. Ovaj jedinstveni proizvod ima svojstva BB kreme što znači da posvetljuje i ujednačava ten, hrani kožu, štiti je od sunca i ima odličnu moć pokrivanja svih nepravilnosti, poput photoshopa.
Nova formula predstavlja savršenu kombinaciju kompaktnog i tečnog dela i upravo uz pomoć ovog otkrića možete imati savršen ten u samo nekoliko poteza. Jer nakon nanošenja novog Lancome proizvoda vaša koža će izgledati blistavo i baršunasto. Ovaj puder je dostupan u šest nijansi namenjenih svim tonovima kože – pure porcelain, beige Rose, beige fishing/fishing Beige, beige honey/honey Beige, beige Ambre i beige Mocha.
Zaštitno lice čarobnog proizvoda je Penelope Cruz, a na listi svojih omiljenih pudera uvrstile su ga i mnoge blogerke, među kojima su Lola Khentache, Silva Zamore, Lisa Eldridge…


Podeli

Scroll to Top