Zbogom Lob, Bonjour Swag: Novi trend u šišanju kose koji osvaja svet

Ne tako davno Lob frizure dobile su na takvoj popularnosti na su ih nosile devojke širom planete od najpopularnije Amerikanke Kim Kardashian do trendy Britanki poput Sienne Miller. Dugački bob definitivno je obeležio prethodnu sezonu, ali došlo je vreme za promenu i nadogradnju tog masivnog trenda. Došao je trenutak da Swag preuzme vođstvo. Swag ili Swingy Shag polako postaje mainstream među svetskim zvezdama kao što su Suki Waterhouse, Alexa Chung, Behati Prinsloo… Među domaćim devojkama koje nose ovu frizuru su Bojana Barović i Antonina Petković.

1p s 13815

Nova tehnika šipanja izgleda ovako: dugačke guste šiške koje možete nositi preko čela ili ih skloniti sa strane, i kosa srednje dužine koja je ošišana stepenasto ali tako da je naglasak stavljen na volumen. Tehnike šišanja koje se koriste su takve da čuvaju gustinu kose, tako da se ne morate plašiti oštećenih krajeva koji su karakteristični za stepenasto šišanje. Ova frizura podrazumeva i blage lokne koje kosu dodatno vizuelno čine bujnijom.

2p s 13815

Swag se odlično slaže uz vladajući boho trend, a šiške su odličan izbor za zimske dane, kada se više ne znojimo i ne moramo da brinemo da će nam se lepiti za čelo ili biti konstantno masne. Osim toga, šiške će naglasiti vaše oči, a lice učiniti ženstvenijim. U svakom slučaju, Swag je brzo rastući trend koji ćemo često gledati na crvenim tepisima.

Podeli

Scroll to Top