Zdrava hrana koju obožavaju: Koje su omiljene namirnice slavnih dama?

Kako izgledati poput holivudskih zvezda ili super modela? Pitanje je koje ni jedna žena nikada neće pretastati da postavlja sebi, a ovo pitanje dobija na svojoj aktuelnosti naročito pred početak letnje ili bolje reći bikini sezone. Jer, niko ne voli da na letovanje ode sa viškom kilograma i da se loše oseća na plaži.
Upravo zbog toga smo zumirali ishranu dve manekenke i dve glumice koje se mogu pohvaliti savršenom figurom i otkrili da svaka od njih ima svoju omiljenu namirnicu koja čini osnovu njenog menija. Tako zvezde Mirande Kerr, Heidi Klum, Jennifer Aniston i Gwyneth Paltrow naporno vežbaju kako bi održale svoje savršene figure, ali isto tako jako paze na ishranu i svakodnevno konzumiraju svoju „zdravu namirnicu“ bez koje ne mogu.

1p mk 7615

Miranda Kerr tako ne može da tokom dana ne pojede bar jedan avokado. Reč je o voću punom vitaminima, mineralima i zdravim masnoćama. Australijska manekenka često za večeru odabere salatu sa avokadom, fetom i spanaćem, a egzotični plod joj je i jedna od najdražih grickalica.
Njena slavna koleginica poreklom iz Nemačke, Heidi Klum i u četrdeset i trećoj godini života izgleda senzacionalno zahvaljujući zdravoj ishrani u kojoj su neizostavni bademi. Istu ljubav prema ovog koštunjavam voću deli i glumica Jennifer Aniston. Obe lepotice se slažu da su bademi savršena grickalica, ali i da im je šaka badema dovoljna da utole glad do narednog obroka.
S druge strane, Gwyneth Paltrow ne može bez lososa koji je odličan izvor omega-3 masnih kiselina koje održavaju kožu hidriranom, a osim toga, usporavaju i starenje.

2p l 7615

Podeli

Scroll to Top