Zebrasti print zavladao je ovog leta, a mi vam donosimo najlepše odevne kombinacije i vodič za kupovinu

Animal print vraća se u modu na svakih nekoliko godina kada kolekcijama uglavnom zavladaju različite varijacije tigrastog ili leopard dezena dok je uzorak zebre do sada uglavnom bio u njihovoj senci. Međutim, ovog leta pravila igre su se promenila pa je zebrasti dezen zauzeo dominantno mesto i pojavljuje se doslovno na svim artiklima. Haljine, cipele, torbe, kupaći kostimi, suknje, topovi, košulje – sve što možete da zamislite, postoji sa ovom šarom.

Zebrasta šara prisutna je ove sezone u gotovo svim kolekcijama, kako u svojoj klasičnoj crno-beloj varijanti tako i u nešto smelijim izvedbama, kao što su crna i braon, narandžasta i braon, zelena i bela i slično. Kada je reč o high street brendovima najbolju ponudi definitivno ima H&M, a među 50-ak odličnih komada nije lako pronaći favorite. Što se tiče dizajnerskih brendova, najraznovsnije komade nudi Dolce&Gabanna, ali nam se dopala i ponuda brendova Rotate Birger Christensen i Isabel Marant.

Osim u kolekcijama, zebrasti print zavladao je i na našim Instagram Feedovima takođe u svim svojim varijantama. Naše omiljene ikone stila ovog leta uglavnom nose ovaj print od glave do pete ili ga u paru sa crnim, belim i sivim komadima. Ukoliko volite da eksperimentišete, možete ga kombinovati i sa floralnim dezenom, kao što je to uradila britanska influenserka Monikh, a kao rezultat je dobila efektan retro stajling u stilu 70-tih. Hrabar spoj dva printa videli smo i kod Tiffany Hsu.

Zebrasta šara u crno-beloj varijanti odlično se slaže i sa svim intenzivnim bojama koje su aktuelne ovog leta, poput zelene, plave, ljubičaste ili crvene, a osim na garderobi, možete je poneti i na aksesoarima. Posebno su zanimljivi kupaći kostimi sa ovim printom koje je prvenstveno popularizovao italijanski brend The Attico. Ukoliko vam se ovaj mikro trend dopada, u nastavku smo izdvojili 20-ak komada koje možete kupiti u ovom trenutku.

H&M,
cena: 1.999 din.
H&M,
cena: 2.199 din.
H&M,
cena: 2.199 din.
H&M,
cena: 2.699 din.
H&M,
cena: 2.199 din.
H&M,
cena: 2.699 din.
H&M,
cena: 3.199 din.
H&M,
Kimono: 4.499 din
Pantalone: 3.199 din.
H&M,
cena: 6.999 din.
H&M,
cena: 6.999 din.
H&M,
cena: 4.499 din.
H&M,
cena: 5.499 din.
MISS SIXTY,
cena: 5.394 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.
THE ATTICO,
farfetch.com
THE ATTICO,
farfetch.com
ISABEL MARANT,
mytheresa.com
THE ATTICO,
mytheresa.com
ROTATE BIRGER CHRISTENSEN,
mytheresa.com
DOLCE & GABBANA,
mytheresa.com
DOLCE & GABBANA,
mytheresa.com
DOLCE & GABBANA,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sarahlysander
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top