Zimski look: Još jedna stilska lekcija Victorie Beckham

Savršen zimski look Victoria Bechkam ponovo je prošetala ulicama Londona. Dok se svetski mediji bave poslednjih dana uglavnom činjenicom da je nakon Romea i njen sin Brooklyn zakoračio u svet mode, popularna Vic nam je održala još jednu street style lekciju.
Ona se ovog puta odlučila za najpopularniji odevni komad u 2014. godini – pončo sa potpisom brenda Burberry koji je bio dominantan u njenom outfitu. Mada smo naučili da sve uspešnija dizajnerka nosi uglavnom avangardne modele, a ne one koje su već ranije prošetale mnoge ikone stila, u njenoj režiji ovaj komad dobio je potpuno novu dimenziju.
U skladu sa trenutnim trendom, Bechkamova se odlučila za slojevitu odevnu kombinaciju, a uz čuveni pončo obukla je crni skinny jeans – komad koji je zaštitni znak njenog stila odevanja. Finalni pečat dala je siva kapa sa crnom kićankom.
To je bio savršen stajling za obavljanje obaveza po Londonu, a iako je jurila prestonicom Velike Britanije, svetska trendseterka se nije odrekla vrtoglavo visokih potpetica jer svaki njen, čak i casual stil, mora da ima u sebi i dozu elegancije.

1p vbssl 14115

Podeli

Scroll to Top