Znamo kada počinje prikaivanje nove serije Tračara

Nova Max Original serija Tračara (Gossip Girl) imaće premijeru 26. oktobra na HBO GO-u, kada u ponudu stiže prvih šest epizoda. Istog dana, u HBO GO ponudu stiže i svih šest sezona originalne hit serije Tračara iz 2007. godine.

Novu seriju razvio je Džošua Safran, scenarista i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija kultnog hita vraća gledaoce na Aper Ist Sajd, gotovo deceniju nakon što je ugašen originalni veb-sajt Tračare, gde nova generacija tinejdžera iz privatne škole upoznaje nemilosrdnu i promenljivu stvarnost u svetu neprestanog društvenog nadzora. Istražujući skandalozne živote elite sa Menhetna, serija istražuje koliko su društvene mreže – i sam pejzaž Njujorka – evoluirali otkad smo poslednji put tračarili na stepenicama Metropolitena. Iako su se vremena možda promenila, drama je veća nego ikad.

U seriji glume Džordan Aleksander, Ilaj Braun, Tomas Doerti, Tavi Gevinson, Emili Alin Lind, Evan Mok, Zijon Moreno, Vitni Pik, Savana Li Smit, Tod Almond, Adam Čenler-Berat, Džonatan Fernandez i Džejson Gotej. Džošua Safran je autor i scenarista serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Džoša Švarca, Stefani Sevidž, Lezli Morgenstajn i Đinu Đirolamo, a Lis Rovinski je koproducentkinja. Dve epizode je režirala Karena Evans, a seriji se pridružio i kostimograf iz originalne serije, Erik Daman. Serija je zasnovana na bestseler romanima Sesili fon Zigesar, kao i na originalnoj seriji koju su razvili Džoš Švarc i Stefani Sevidž, a koja se prikazivala od 2007. do 2012. godine.

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top