Zvonko Marković: Poslednje pripreme pred reviju na Nedelji visoke mode u Parizu

Do sada poznat kao dizajnerska zvezda srpske modne scene, sada je spreman da prikaže celom svetu svoj rad. Zvonko Marković je prvi dizajner u istoriji iz naše zemlje, ali i iz istočne Evrope, kome je Federacija visoke mode Francuske pružila priliku da organizuje reviju u okviru Nedelje visoke mode u Parizu!
– U toku su finalne pripreme, evo baš sada se kolekcija pegla. Manekenke su prelepe, jako sam zadovoljan kastingom. Naravnom hteo sam da tu budu i neke devojke iz Srbije, pa sam pozvao Aniku Božić i Tamaru Miličević koje su veoma cenjene u svom poslu i ovde rade za istaknuta modna imena. Ima još dosta posla jer sutra sve mora da bude savršeno. Tenzija postoji, trema takođe – objašnjava Marković koji je sa timom svojih saradnika pre nedelju dana došao u Pariz.
Sa njim je i Svetlana Horvat, predsednica Serbia Fashion Week-a koja kaže da je ovo nezapamćen uspeh našeg dizajnera:
– Srbija treba da bude ponosna na Zvonka Markovića, koji je uprkos situaciji u našoj zemlji i nepovoljnim okolnostima za rad, uspeo da svojim izvanredim talentom skrene pažnju na sebe. Sutra je njegovo vatreno krštenje, svi navijamo za njega –ističe ona.
Zvonkova revija će biti upriličena poslednjeg dana prestižne manifestacije, 9. jula 2015. godine, u ekskluzivnom zdanju Palais Brongniart, koje je u stvari nekadašnja berza, sada adaptirana u luksuzni prostor gde se održavaju revije najpoznatijih kreatora.

1p zm 7715

2p zm 7715

3p zm 7715

Podeli

Scroll to Top