15 načina da nosite blejzer i farmerke u duhu nove sezone

Kada govorimo o omiljenim outfit formulama za jesenje dane, na vrhu liste uvek su blejzer i farmerke. Spoj dva vanvremenska komada, koja se nalaze u ormaru svake žene, spada u jednu od retkih kombinacija na koju možemo da se oslonimo u svakoj prilici. Ako želimo ležeran dnevni stajling, omiljeni blejzer i farmerke ponećemo uz patike ili kačket, kada biramo outfit za posao, kombinovaćemo ih sa košuljama, dok u paru sa visokim potpeticama mogu biti odličan izbor za večernje izlaske. Najbolji deo priče jeste činjenica da pravila za kombinovanje ovih odevnih predmeta ne postoje jer svaki spoj stvara efektan look sa kojim ne možemo da pogrešimo, a uz eventualnu rokadu aksesoara, u istom outfitu ćemo iz dnevnih obaveza lako ušetati u večernja druženja.

Moć ove jednostavne kombinacije odavno je poznata modnim influenserkama koje tokom prelaznog perioda rado vade iz ormara omiljene blejzere i farmerke, ali su uvek spremne i da ulože novac u nove modele. U skladu sa tim, poslednjih dana sve češće ih gledamo u blejzerima i jeansu koje nose na najrazličitije načine. U duhu nove sezone, veliki broj njih bira oversized sakoe i baggy farmerke, koji su se istakli kao trenutno najpopularniji modeli. S druge strane, imali smo priliku da vidimo i nešto svedenije outfite, poput klasičnih crnih blejzera i farmerki sa ravnim nogavicama, a ne mali broj njih odlučilo se za kargo kroj.

Svoje omiljene sakoe i jeans, modne insajderke ove sezone najradije nose uz mokasine, adidas Samba patike i cipele sa špicastim đonom, bele i crne majice, košulje i korsete. Kada je reč o aksesoarima, ne mali broj njih u svoju modnu jednačinu uključio je kačket, kaiš i efektne naočare za sunce.

Ukoliko vam je falila inspiracija za kombinovanje ova dva klasika, verujemo da ste je pronašli na fotografijama koje upravo gledate, a u nastavku vam donosimo i naš izbor blejzera i farmerica iz aktuelnih kolekcija.

INJournal izbor

ACNE STUDIOS,
mytheresa.com
VICTORIA BECKHAM,
cena: 143.990 din.
BALENCIAGA,
mytheresa.com
VICTORIA BECKHAM,
cena: 59.490 din.

Tekst: Ivana Nikolić
Naslovna fotografija: @carla_ginola, @cherifaakili
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top