Sedam nail art trendova koje ćemo nositi celo leto

Postoji mnogo razloga zbog kojih volimo leto, a jedan od njih svakako je razigrani manikir u jarkim i pastelnim bojama koji je odavno postao sinonim za ovo doba godine. Efektne boje na noktima uvek nas mogu odvesti na neko lepše mesto, čak i kada većinu leta provodimo u gradu. Zato, ako čeznete za uzbudljivim novim stvarima, neka vam to bude prva stavka. Novi manikir ujedno je i najjednostavniji način da apdejtujemo svoj look za novu sezonu, a pritom ne nosi nikakav rizik kao na primer menjanje boje kose ili nove šiške.
O vodećim bojama lakova za nokte već smo vam pisali, a ovog puta fokus stavljamo na nail art trendove koji će obeležiti leto. Bez obzira na to da li se spremate da posetite salon ili ste tokom poslednjih godinu dana postali ekspert u kreiranju DIY manikira, donosimo vam pregled najaktuelnijih trendova.

FRANCUSKI MANIKIR U ŽIVOPISNIM BOJAMA

@aliciatnails

@aliciatnails

@overglowedit

@paintboxnails

Više od godinu dana francuski manikir vlada društvenim mrežama, doduše u nešto modernijem izdanju. Najpoželjnija opcija za leto podrazumeva da su vrhovi noktiju obojeni jarkim i pastelnim nijansama, a na vama je da li ćete se opredeliti za jednu boju ili ćete svaki nokat obojiti drugačije.

GINGHAM PRINT

@aliciatnails

@overglowedit

@aliciatnails

@celmatique

Ova verzija kariranog printa već nekoliko sezona prisutna je na odeći, a sada je podjednako poželjna i na noktma. Za koju god kombinaciju boja da se odlučite nećete pogrešiti, ali mi smo uvek na strani pastelnih nijansi.

FLORAL

@heartzeena

@varnishlane

@betina_goldstein

Još jedan dezen koji je ovog leta poželjan i na odeći i na noktima. Retro cvetići odlično su rešenje kada želite manikir koji će biti primećen.

NEGATIVE SPACE

@aliciatnails

@aliiiyaaahh

@paintboxnails

Ako bismo morali da izaberemo jedan trend koji je definitivno najaktuelniji ovog leta, to bi svakako bio ovaj. O svim detaljima negative space manikira već smo vam pisali, a na vama je da izaberete opciju koja vam se najviše dopada.

SWIRLS

@celmatique

@aliciatnails

@overglowedit

Kada želite da vaši nokti budu vaš glavni aksesoar, birajte swirls manikir. Apstraktna igra linija u različitim bojama rezervisana je za devojke koje se ne plaše da eksperimentišu, a mada dobro izgleda na različitih dužina, definitivno se najbolje slaže sa dugim noktima.

POLA-POLA

@overglowedit

@aliciatnails

@aliciatnails

Ovaj trend ima mnogo različitih verzija, a jedini kriterijum je da vam jedna polovina nokta bude obojena u različitu nijansu od druge. Za nas je ovo savršena letnja opcija, naročito ako se odlučite za kombinaciju jarkih tonova.

TUFNE

@hollyfalconenails

@aliciatnails

Među printevima koji su poželjni na noktima istakle su se i šarmantne tufne koje pomoću jednostavnih alata, kao što su drvca za manikir, možete kreirati i kod kuće.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @celmatique
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top