Novi trendovi u svetu manikira koje ćemo nositi sve do jeseni

Verujemo da ćete se složiti sa nama da leto nije leto bez razigranih boja na noktima, bilo da je reč o manikiru ili pedikiru. Smele nijanse plave, narandžaste ili zelene jedan su od glavnih simbola najtoplijeg doba godine, a iako se pojedinim nijansama redovno vraćamo, svakog leta istakne se nekoliko boja oko kojih se vrte svi trendovi. O najpoželjnijim koloritima za pedikir već smo vam pisali, a sada stavljamo akcenat na trendi boje za letnji manikir. Najbolja stvar u vezi sa novim trendovima jeste činjenica da će zadovoljiti sve ukuse, kako beauty minimalista tako i maksimalista, a ako se osim sa aktuelnim bojama, poigrate i sa nail art trendovima, mogućnosti za eksperimentisanje postaju bezgranične.
Mada tokom leta ne možete da pogrešite ni sa žutom, belom ili ljubičastom bojom na noktima, ove četiri nijanse ipak će imati status najpoželjnijih.

PLAVA BOJA

@betina_goldstein

@imarninails

@paintboxnails

Kada govorimo o plavoj boji trenutno su najpoželjnije nijanse aqua i tirkiz. To nas ni malo ne čudi jer su u pitanju jarke i razigrane boje koje nas uvek asociraju na leto.

Essie – In the Cab-ana

NARANDŽASTA

@thehungedit

@betina_goldstein

@annawinck

Ovo je još jedna boja koja simbolizuje sunce i leto, pa stoga ne čudi što joj se vraćamo svake godine. Osim na rukama, narandžaste nijanse podjednako su poželjne i na nogama, a posebno može biti zanimljiva varijanta svetlonarandžastog manikira i nešto tamnijeg pedikira.

China Glaze – Neon Orange Knockout

SVE NIJANSE ZELENE

@overglowedit

@aliiiyaaahh

@april.to.you

Već nekoliko meseci beauty entuzijastu opsednuti su zelenim nijansama lakova za nokte, a isti trend nastaviće se i u mesecima koji dolaze. Poželjne su sve varijante – od pastelnih u stilu sladoleda od mente do boje trave, pistaćija ili maslina. Dobra strana zelenih lakova jeste činjenica da dobro funkcionišu sa svim dužinama i oblicima noktiju.

Gucci – Melinda Green 712

BUBBLEGUM PINK

@hollyfalconenails

@overglowedit

overglowedit

@betina_goldstein

Ako je zabava ono čemu težite ovog leta, ovo može biti jedna od najboljih opcija za vas. Manikir u boji roze zvakaćih guma uvek deluju zanimljivo i razigrano, a ako se poigrate i sa nekim od aktuelnih nail art trendova imaćete dobitnu kombinaciju.

Chanel – Rose Confidentiel 606

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @overglowedit, OPI
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top