Ove sezone nosimo bele haljine: pronašli smo 26 odličnih modela za svaki dan

Svaka nova sezona donosi nam na desetine novih trendova i mikro trendova, ali postoje određeni komadi kojima se uvek rado vraćamo. Jedan od njih svakako je bela haljina tokom prolećne i letnje sezone. Iako je haljina u beloj boji bezvremeni izbor na koji se oslanjamo svake godine u ovo vreme, ove sezone nosićemo je malo češće nego obično. I možda se povratak bele boje u prvi plan ne čini toliko zanimljivim kao leopard print, ponekad je prilagodljivost i funkcionalnost ovih komada sve što nam je potrebno.

Još na samom početku godine pisali smo vam o tome da će bele haljine biti jedan vodećih komada ove sezone, a najbolju potvrdu dobili smo tokom Nedelje mode u Parizu kada su gotovo sve front row zvanice na Valentino reviji ponele bele mini haljine iz nove kolekcije brenda. Osim oko Valentino modela, veliki hype među influenserkama nastao je i oko Pradine bele haljine sa tilom, koju u poslednje vreme sve češće viđamo na Instagramu.

Međutim, za razliku od pomenutih it modela koji će ostati na našim listama želja, u danima koji slede nosićemo mnogo praktičnije krojeve koji su već zauzeli važno mesto u kolekcijama naših omiljenih brendova. U aktuelnoj ponudi pronašli smo odlične košulja-haljine koje možemo da nosimo i na poslu i u slobodno vreme, zatim praktične pletene haljine u kojima izgledamo ženstveno, ali ne nauštrb udobnosti, kao i uvek aktuelne slip haljine. U ponudi su i romantični modeli sa engleskim vezom koji su se ove sezone nametnuli kao jedan od vodećih trendova, zatim krojevi sa otvorenim ramenima, kao i drapirane haljine. Mi smo u nastavku izdvoili 26 trendi komada koje možete da kupite u ovom trenutku.

JACQUEMUS,
mytheresa.com
MAGDA BUTRYM,
mytheresa.com
COURRÈGES,
mytheresa.com
MASSIMO DUTTI,
cena: 8.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @leoniehanne, @linda.sza
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top