Bestseler proizvodi za obrve koji popravljaju sve nesavršenosti

Činjenica je da poslednjih nekoliko godina godina retko koja devojka ne koristi niti jedan proizvod za popunjavanje obrva i to na dnevnoj bazi. To nas ni malo ne čudi kada znamo da su obrve okvir našeg lica koji mu daje izraz. Dok su prethodnih decenija vladali različiti trendovi, od pojave Care Delevingne shvatili smo da su guste obrve mnogo bolji izbor od simetričnih tankih lukova. Ono što se traži jeste prirodan izgled i forma koja je u skladu sa oblikom lica, pa je poslednjih godina lansirano na stotine različitih proizvoda koji omogućavaju sve – od popunjavanja praznina, preko rasčešnjavanja obrva do postizanja debljeg izgleda. Osim klasičnih olovaka, danas su dostupni i različiti gelovi, pomade, sapuni, a poslednji u nizu hit proizvoda jeste vosak za obrve. Mi smo izdvojili najbolje među njima, a prilikom izbora odgovarajućeg, najvažnije je da izaberete nijansu koja neće biti neprijateljski nastrojena prema boji vaše kose i prirodnoj boji obrva.

3n-1519

NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

Ovo je jedan od retkih drogerijskih proizvoda koji će vam svaki šminker preproručiti, a podjednako je pogodan i za profesionalce i za početnike. Zahvaljujući preciznom aplikatoru, prostora za grešku ima jako malo te sa njom lako možete iscrtavati linije koje gotovo savršeno imitiraju prirodne dlake na obrvama. Počnite od unutrašnjeg ugla i kratkim potezima na gore crtajte dlačice sve do stvaranja željenog oblika. Kad završite, praktičnom četkom koja se nalazi na drugom kraju pročešljate obrve.

2o 7819

Benefit Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

Ovaj tonirani gel za obrve sadrži sićušna mikro vlakna koja se zadržavaju na koži i obrvama, stvarajući puniji izgled. Četkica omogućava lako nanošenje, a gel je vodootporan i vrlo dugotrajan.

3o 7819

Benefit Foolproof Brow Powder

Ako više volite da popunjavate obrve senkama, ovo je jedan od najboljih proizvoda koji ćete naći. Baršunasta i glatka senka pruža prirodan izgled čineći obrve punijim. Tamniju nijansu koristite iznad unutrašnjeg dela oka, a svetliju ka spoljnom pošto na taj način pratite prirodnu boju obrva.

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

Ovaj proizvod lansiran je početkom godine, a hypekoji je tada nastao i dalje traje. Reč je o vosku, koji je inspirisan soap brow trendom, a koji je veliki broj pozitivnih komentara dobio pre svega zahvaljujući praktičnoj upotrebi i dugotrajnoj formuli. Za postizanje rezultata kao nakon brow up tretmana, sve što treba da uradite jeste da četkicom za obrve uzmete malu količinu proizvoda i da njome prođete kroz sve dlačice češljajući ih nagore. Ukoliko želite, eventualne praznine kasnije možete popuniti olovkom. Oni koji su imali priliku da isprobaju Brow Freeze tvrde da nakon ovog procesa, koji traje svega 30 sekundi, obrve izgledaju besprekorno i da ostaju na mestu čitavog dana.

5o 7919

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel

Kada smo kod Anastasia Beverly Hills brenda, ne možemo da ne spomenemo Clear Brow Gel koji postavlja obrve na mesto, skida višak proizvoda koji ste koristili za njihovo popunjavanje, a nakon upotrebe dlačice postaju sjajne. Posebno dizajnirana četkica na sebi zadržava optimalnu količinu proizvoda, ne ostavlja grumuljice, ne slepljuje obrve i drži ih na mestu.
 

6o 7819

Glossier Brow Flick

Uz Brow Freeze i sapun za obrve, ovaj proizvod trenutno je najveća opsesija u beauty svetu. Brow Flick olovka pruža efekat koji se može porediti s microbladingom, jer omogućava popunjavanje obrva koje izgledaju potpuno prirodno. Dolazi u tri nijanse – za plavuše, brinete i crnke, ali nesumnjamo da će Glossier uskoro lansirati veću paletu boja.

image

West Barn Co. Soap Brows

Više od godinu dana soap brow definitivno je gorući trend, pa su u skladu sa tim i sapuni za obrve jedan od najtraženijih proizvoda. Među prvim kompanijama koje su lansirale ove preparate bio je irski beauty brend West Barn Co, čiji je sapun trenutno i najpopularniji.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @westbarnco
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top