Pronašli smo odlične cipele i sandale sa visokom petom čija cena ne prelazi 6.500 dinara

Nakon što smo gotovo dve godine proveli u udobnim i nosivim komadima, ova sezona donela nam je mnogo modnih noviteta i raskošnih trendova. Intenzivne boje, spušten struk i kratki topovi samo su neki od trendova u kojima smo proveli leto, a već je jasno da će podjednako uzbudljiva biti i jesenja moda. Mada nas raduje činjenica što ponovo imamo priliku da nosimo efektne komade i aksesoare, pre svega smo srećni zbog toga što smo nakon dužeg vremena konačno ušetali u visoke potpetice.
Cipele i sandale sa visokom petom oduvek su bile najraskošniji deo svakog ženskog cipelarnika i kruna svake dobre odevne kombinacije. Bilo da je reč o običnom izlasku sa prijateljima ili nekoj važnoj proslavi i događaju, potpetice su svakako najbitniji modni detalj.

Iako jedna od prvih modnih lekcija koju je većina nas naučila glasi da na obući ne bi trebalo da štedimo, činjenica je da su high street brendovi poslednjih godina toliko unapredili svoju ponudu da danas uglavnom nude prilično kvalitetnu obuću, naročito kada je reč o visokim potpeticama. Zato smo pred početak sezone venčanja odučili da pregledamo ponudu party cipela u high street radnjama, a tokom našeg malog istraživanja pronašli smo čak 33 odličnih modela čija cena ne prelazi 6.500 dinara. Bilo da tražite strappy sandale u kojima želite da provedete kraj leta, platforme koje neodoljivo podsećaju na Versacijev Medusa model, klasične salonke ili cipele sa mašnama i kristalima, ne morate da odete dalje od high street prodavnica. Za koju god priliku da su vam potrebne potpetice, sigurni smo da ćete pronaći odgovarajući model i to po vrlo pristupačnoj ceni. Mi smo naše favorite izdvojili, a možete ih videli u nastavku.

H&M,
cena: 3.999 din.
H&M,
cena: 3.199 din.
H&M,
cena: 4.499 din.
H&M,
cena: 3.999 din.
H&M,
cena: 3.999 din.
H&M,
cena: 3.199 din.
STEVE MADDEN,
cena: 6.245 din.
STEVE MADDEN,
cena: 6.245 din.
STEVE MADDEN,
cena: 6.245 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @__mmaxinewylde
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top