Cipele sa platformom trenutno su poželjne u svakom ženskom cipelarniku, donosimo vam vodič za kupovinu

Cipele sa platformom bile su na modnom radaru cele prošle godine, ali tek kada je krajem oktobra zavladala prava opsesija za Medusa Aevitas potpeticama sa Versace potpisom, svima je bilo jasno da je ovaj trend tu da ostane. Model od satena sa platformom i vrtoglavom štiklom brzo se našao u cipelarnicama najvećih muzičkih zvezda i modnih ikona, kao što su Ariana Grande, Beyoncé ili Dua Lipa, a odmah zatim do svojih modela došle su i influenserke, koje su se potrudile da nam pokažu da su ove upadljive cipele zapravo zahvalne za kombinovanje.

U igru se vrlo brzo uključio i Valentino, kada je pred sam kraj godine lansirao sličan model, koji je jednako zaludeo Instagram zvezde. Za razliku od Versace modela koji je izrađen od satena i dolazi u šarmantnim nijansama crvene, roze ili fluorescentno zelene, Valentinove potpetice izrađene su od lakirane kože i imaju nešto zaobljeniji đon.

Nakon što su nam dva modna giganta servirala svoje lepotice sa vrtoglavom potpeticom i platformom bilo je jasno da će ovi modeli brzo naći put do svakog potrošača. Tako je pred početak proleća obuća sa platformom postala najpoželjniji trend, kome ide na ruku i sve bolja epidemiološka situacija i ukidanje mera. Slični modeli sada su se našli u ponudi velikog broja brendova različitog cenovnog ranga, a već nam se nude i sandale u istom stilu. S obzirom na to da je reč o savršenoj obući za sve večernje prilike, smatramo da su poželjne u svakom ženskom cipelarniku, a ono što nam se posebno sviđa kod ove obuće jeste činjenica da je prilično udobna, bez obzira na visinu štikle. Nastavite da skrolujete jer vam donosimo vodič za kupovinu.

VALENTINO,
mytheresa.com
H&M,
cena: 7.999 din.
STRADIVARIUS,
cena: 3.990 din.
STRADIVARIUS,
cena: 4.590 din.
JIMMY CHOO,
mytheresa.com
JIMMY CHOO,
mytheresa.com
PARIS TEXAS,
mytheresa.com
PARIS TEXAS,
mytheresa.com
SAINT LAURENT,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @leoniehanne
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top