Ovaj zaboravljeni denim trend vraća se na velika vrata

Kiša koja neprestano pada podsetila nas je da polako dolaze dani kada će farmerke biti pravi odgovor na većinu naših modnih dilema. Zamislite sledeći scenario: vikend je konačno stigao, a nakon što ste pet dana ustajali rano i nosili manje ili više uglađenu poslovnu garderobu, želite udobnu i neopterećujuću odeću. U takvoj situaciji verovatno ćete se odlučiti za farmerke. Bez obzira na to da li volite vladajući trend modela sa dubokim strukom i širokim nogavicama ili se i dalje oslanjate da skinny jeans, razumljivo je da ćete se nekad umoriti od istih modela koji se samo vrte u krug. Upravo zbog ovakvih situacija, radujemo se povratku ovog pomalo zaboravljenog trenda koji smo svi nosili u nekom periodu života.

Jedan od najpopularnijih denim trendova iz 90-tih – tregerice – vraća se na velika! U farmerkama koje je većina nas nosila još u osnovnoj školi već smo videli Jennifer Lopez (i to više puta) i još 10-ak influenserki, ali sudeći po kolekcijama za predstojeću jesen, njihovo vreme tek dolazi.

Iako je na prvi pogled ovo možda samo još jedan u nizu ružnih trendova koji su se vratili, u zavisnosti kako se iskombinuju, farmerke sa tregerima mogu itekako izgledati šik. Dok traje leto odlično će se slagati sa kratkim topovima i majicama dok ih kasnije možete nositi uz blejzere i patike ili mokasine sa platformom. Ako ne volite previše opušten stil, naš predlog je da oversized tregerice iskombinujete sa potpeticama i uskim topom i dobićete istovremeno ležeran i seksepilan look. Uostalom, uvek možete da prepišete neki od stajlinga koje upravo gledate, a u nastavku vas čeka i vodič za kupovinu.

H&M,
cena: 4.499 din.
ISABEL MARANT,
matchesfashion.com
VICTORIA BECKHAM,
mytheresa.com
CITIZENS OF HUMANITY,
mytheresa.com
POLO RALPH LAUREN,
net-a-porter.com
RAG & BONE,
net-a-porter.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @weworewhat
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top