Dve nove make-up podloge koje neguju lice poput seruma

Odavno smo se oprostili sa trendom mat tečnih pudera koji, istina je, efikasno prekrivaju nesavršenosti, ali koža nakon njihovog nanošenja više ne izgleda prirodno. Poslednjih nekoliko godina beauty industrija insistira na tome da je nega na prvom mestu i da niti jedan puder koji prekriva sve nepravilnosti nije prijatelj naše kože, jer zatvara pore i na duže staze dovodi do još goreg stanja. U skladu sa tim, jedan od vodećih make-up trendova za 2022. upravo je zdrava koža koja ima prirodan sjaj, pa su krajem prošle godine očekivano lansirane dve nove make-up podloge koje omogućavaju upravo ovakav efekat. Obe su sa potpisom brendova u koje već godinama imamo poverenja. Jedna dolazi iz kuće Charlotte Tilbury, a druga nosi potpis L’Oréal Paris. Više o novim podlogama saznajte u nastavku.

Charlotte Tilbury – Beautiful Skin tečni puder

Novi proizvod kuće Charlotte Tilbury pruža koži hidrataciju poput kreme i savršeno prekrivanje nepravilnosti koje se može nadograđivati. Laganiji je od kultnog Airbrush Flawless pudera, a pruža više sjaja nego Light Wonder. Puder sadrži hijaluronsku kiselinu, zatim ekstrakt kokosa koji ojačava kožnu barijeru i kompleks ruže koji pomaže da se poboljša prirodna blistavost kože. Dostupan je u čak 30 različitih nijansi koje se lako stapaju sa kožom.

L’Oréal Paris – True Match Nude Hyaluronic Tinted serum

Krajem prošle godine, brend L’Oréal Paris lansirao je novu verziju kultnog True Match pudera. Reč je o tečnoj podlozi nove generacije, koja neguje kožu poput seruma, a slično kao i Beautiful Skin, pruža savršeno prekrivanje koje se lako može nadograditi. Sadrži čak 1% hijaluronske kiseline zbog čega pruža koži celodnevnu hidrataciju i zaglađuje kožu. Dolazi u tri različite nijanse koje se lako prilagođavaju prirodnom tonu kože.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @esteelalonde
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top