Džemper i farmerke idealna su kombinacija za kraj januara

Nakon što smo čitav decembar i prvu polovinu januara proveli uživajući u visokim temperaturama za ovo doba godine, poslednjih dana zima nam je pokazala svoje pravo lice i naterala da iz svojih ormara izdvadimo najtoplije komade. Uz kapute, bunde i perjane jakne, prvi među njima bili su i topli džemperi na koje ćemo se najčešće oslanjati sve do početka proleća. Iako postoji bezbroj načina da kombinujemo svoje omiljeno pletivo, činjenica je da ćemo ga u narednom periodu najčešće nositi uz farmerke. Zato smo odlučili da pretražimo Instagram i pogledamo kako svoje džempere i jeans nose naše omiljene influenserke.

Znamo da ova outfit formula nije revolucionarna. Naprotiv, radi se o dva basic komada, koja nam na prvi pogled ne ostavljaju mnogo prostora za kreativnost, međutim, ako pogledate ove fotografije videćete da nije tako. Kaput i rolka u istoj boji u paru sa farmerkama i dubokim čizmama odlično su rešenje za sve dnevne kombinacije, bilo da se radi o ležernom izlasku sa prijateljicama ili o odlasku u kancelariju. Sličan efekat dobićete i ako se odlučite za monohromatski stajling, a ovog puta posebno su popularne bež kombinacije. S druge strane, možete se poigrati sa upečatljivim bojama, kao što je to uradila Emili Sindlev koja je ponela zeleni džemper i ljubičaste farmerke.

Najveća prednost ove kombinacije je u tome što ima bezbroj različitih lica pa može biti svedena i pogodna čak i za odlazak na sastanak, posebno ako preko džempera obučete i sako. Međutim, isti džemper i farmerke u paru sa patikama biće savršen izbor za šetnju sa psom tokom vikenda.

Ako i vi volite ovu outfit formulu, u nastavku vam dajemo i nekoliko predloga za kombinovanje pletiva i jeansa.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tamara
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top