Imamo odlične last minute predloge za novogodišnje kombinacije

Ostalo je još svega tri dana do dočeka 2023. godine, a kakvi god da su vaši planovi za 31. decembar, verujemo da ćete želeti izgledate dobro u najluđoj noći. Odlazak jedne i dolazak naredne godine zaslužuju da budemo u svom najboljem izdanju pa se šminka sa glitterom podrazumeva, a štras i šljokice poželjne su i na odeći. Naravno, nećete pogrešiti ni sa malom crnom haljinom, a ako imate u planu da đuskate do jutra, odličan izbor mogu biti i top sa aktuelnim perjem i pantalone. Opcija je zaista mnogo, a mi vam u nastavku donosimo pet predloga i listu ključnih komada dostupnih na našem tržištu koje još uvek imate vremena da kupite.

PERJE

Istina je da su šljokice uvek poželjne u novogodišnjoj noći, ali aktuelna party sezona donela nam je pravu pomamu za komadima sa veštačkim perjem. Mada ih većina devojaka nosi na haljinama, mi vam predlažemo da se opredelite za efekatan top i da ga uparite sa pantalonama kako vas ništa ne bi sputavalo na podijumu za igru.

SAV TAJ PINK

Pink boja definitivno je obeležila ovu godinu pa roze od glave do pete može biti dobar način da se od nje oprostimo. Dodatni bonus je to što predstavlja odličnu alternativu all black kombinacijama koje tradicionalno nosi najveći broj devojaka.

ODELO SA ŠLJOKICAMA

Ovo je još jedna odlična opcija za sve one koji žele efektan stajling koji ih neće sputavati.

MALA CRNA HALJINA

Kao što smo već rekli, sa malom crnom haljinom nema greške, a osim toga, ovaj komad je toliko nosiv da će vam se kupovina sigurno isplatiti. Ako želite da izbegnete monotoniju, birajte zanimljive modele, kao što je ovaj sa mašnom. Naravno, efektna obuća se podrazumeva.

PATRIZIA PEPE,
cena: 65.990 din.

ŠIK I LEŽERNO

Za nas je ovo idealan stajling za sve koji planiraju da dočekaju 1. januar u kućnoj atmosferi. Kombinacija je dovoljno elegantna za najluđu noć, a opet i dovoljno ležerna za ovaj tip dočeka.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @darjabarannik
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top