Kaputi uz koje svaki stajling izgleda prefinjeno i skupo

Postoji nekoliko komada koji su u svako doba godine potrebni u ženskom ormaru, u ovu grupu spadaju mala crna haljina, dobre farmerke ili bela majica, međutim, kada nam zima pokaže svoje pravo lice, u glavi nam je samo topli kaput. Ovaj komad čini okonicu svakog našeg stajliga za vreme zime, a to je ujedno i prva stvar koju svako primeti na nama. Zato je kupovina odgovarajućeg modela verovatno najvažnija modna odluka u ovo doba godina, a prilikom izbora bi trebalo da se odličimo za model koji ćemo moći lako da kombinujemo sa ostatkom odeće.
Mada nam je ova sezona donela nove trendove, među kojima su se posebno izdvojili modeli sa šalom, zapravo će većini žena biti potreban mnogo svestraniji kaput koji će moći da nosi i u godinama koje dolaze. Zato je danas u našem fokusu kaput sa kaišem. Ovo je jedan od retkih modela koji je aktuelan svake godine, a osim što nikada ne izlazi iz mode, on ima još jednu važnu prednost – uvek izgleda prefinjeno i skupo.

Čvrsto verujemo da bezvremenska privlačnost ovih kaputa leži u njihovom ležernom kroju, ali i u elegantnoj završnoj obradi, zbog čega su najčeši izbor mnogih slavnih žena, kao što u Angelina Jolie ili Gigi Hadid, dok ih Megan Markle toliko često nosi da su kaputi sa kaišem postali njen stilski potpis.
Dakle, ukoliko vam je ove sezone potreban vanvremenski kaput u kome će svaki vaš stajling izgledati kao da je plaćen cifrom sa nekoliko nula, birajte ove modele. Mi smo vam u nastavku pripremili i vodič za kupovinu.

Zara

H&M

Reserved

Massimo Dutti

Mona

Remix

Michael Kors,
cena: 28.027 din.

My Theresa

MiaMaya

Weekend Max Mara,
cena: 123.593 din.
Max Mara Studio,
cena: 149.653 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @_jessicaskye
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top