Kim Cattral vraća se kao Samatha Jones u drugoj sezoni serije „I tek tako…“, evo šta sve znamo

Sinoć je kao bomba odjeknula vest, koju je objavio Variety, da će se Kim Cattral vratiti kao Samatha Jones u drugoj sezoni serije I tek tako…, čija je premijera zakazana za 22. jun. Ono što za sada znamo jeste da će Seks i grad četvorka biti na okupu samo jednu noć, u finalnoj epizodi serije, a Samatha će se pojaviti samo u jednoj sceni. Cattralova je svoju scenu snimila 22. marta u Njujorku, a da se nije videla ni sa jednom od glavnih glumica, uključujući i Saru Jessicu Parker. Za njen kostim bila je zadužena Patricia Field, kostimografkinja serije Seks i grad, koja takođe ne radi na projektu I tek tako…
Podsećanja radi, u prvoj sezoni serije saznali smo da se Samatha preselila u London i da je u svađi sa Carrie, Mirandom i Charlotte. Carrie je sa njom komunicirala telefonom, a poslala joj je i cveće na sahrani Mr. Biga.

Kim Cattral i Patricia Field

Iako pojavljivanje Samathe u poslednjoj epizodi druge sezone ne znači da će biti deo nastavka serije, publika će sigurno biti oduševljena da bar na kratko vidi šta se dešava sa verovatno najupečatljivijim likom iz revolucionarne Seks i grad serije.
Inače, Cattral je 2016. godine objavila da se oprašta od uloge Samathe kada je odbila da igra u trećem nastavku filma Seks i grad, a kao razlog navela je to da joj se nije dopao scenario. Ovakva odluka dovela ju je do javnog sukoba sa Sarom Jessicom Parker, pa nije ni bilo reči o tome da će biti deo reboota. Na njeno mesto došlo je nekoliko novih ženskih likova koji su postali deo života Carrie, Mirande i Charlotte.
S druge strane, Cattralova je svoju karijeru nastavila u drugom smeru. Trenutno je u bioskopima njen novi film About My Father, u kome igra sa Robertom De Nirom, dok će 22. juna početi da se prikazuje nova serija na Netflixu Glamorous, u kojoj igra glavnu ulogu. Zanimljivo je da je za isti dan zakazana i premijera prve epizode serije I tek tako…, ali će se Kim pojaviti tek u poslednjoj epizodi, koja će biti emitovana u avgustu.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: IMDb
Foto: IMDb, Instagram (@kimcattral)

Podeli

Scroll to Top