Kožna jakna i duga suknja idealna su kombinacija, evo kako je nose modne influenserke

Kada govorimo o komadima koji će obeležiti aktuelno proleće, kožne jakne i duge suknje na samom su vrhu liste. Komadi indpirisani Y2K modom trenutno se nalaze u ormaru svake devojke koja prati modu, a iako su dovoljno univerzalni da možemo da ih kombinujemo na bezbroj različitih načina, zapravo najbolje izgledaju kada ih nosimo u paru. Naše mišljenje dele i gotovo sve modne insajderke pa smo poslednjih nedelja na Instagramu videli nebrojeno mnogo outfita u kojima pomenuta dva komada imaju „glavnu ulogu“.

Mada se možda na prvi pogled čini da nam ova kombinacija ne ostavlja mnogo prostora za kreativnost, fotografije koje upravo gledate dokazuju da nije tako. Pre svega, možemo da biramo jakne i suknje različitih stilova što nam ostavlja dovoljno mogućnosti za igru. Bomber jakna, biker ili moto modeli samo su neke od opcija koje su vam na raspolaganju, a s obzirom na to da su ove godine jakne od isprane kože aktuelnije nego ikad pre, to čitavoj priči daje poseban šarm. S druge strane, imamo i odličan izbor dugih suknji, od klasičnih crnih tube modela preko maksi suknji od teksasa pa sve do atraktivnih kargo krojeva.

Najveća prednost ovog stajlinga je u tome što je odličan za veliki broj prilika, od neobaveznih dnevnih odlazaka na kafu do večernjih izlazaka kada vam predlažemo da kožnu jaknu i suknju uparite sa visokim potpeticama i bandeau topom.
U nastavku pogledajte kako modne blogerke nose ovu kombinaciju, a čeka vas i vodič za kupovinu ključnih komada.

Shopping vodič

BOTTEGA VENETA,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @rikkerefting
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top