Kultna krema iz francuskih apoteka sada je dostupna i na našem tržištu

Kada govorimo o kultnim proizvodima iz francuskih apoteka, na samom vrhu liste uvek se nalazi preparat brenda Embryolisse – Lait-Crème Concentrate , koji je pre tačno 70 godina lansirao dr Tricot, dermatolg iz bolnice Saint-Louis. Univerzalna krema za lice sadrži samo neophodne aktivne sastojke potrebne koži da bi bila zdrava i lepa, zbog čega je brzo osvojila sve dermatologe i farmaceute koji su je rado preporučivali. Zahvaljujući njihovim preporukama, krema je s godinama postajala sve popularnija, a kada su je sedamdesetih otkrili vodeći šminkeri i modeli postala je neizostavan deo njihovih nesera, a taj status sačuvala je do danas. S početkom ere blogova i Instagrama, Lait-Crème Concentrate stekla je još veću popularnost jer jednostavnom formulom i efikasnošću lako osvaja baš svakog potrošača koji je u prilici da je proba.

Čuveni preparat sadrži negujuće sastojke poput shea butera, aloe vere i proteina soje. Svi oni prepuni su esencijalnim vitaminima i masnim i amino kiselinama koje vidljivo poboljšavaju tonus kože, dok istovremeno stimulišu obnovu ćelija i kolagenskih vlakana. Još jedna prednost Lait-Crème Concentrate je činjenica da je može koristiti svako, bez obzira na godine ili tip kože, a preporučuje se čak i za negu dece i beba. Krema vrlo efikasno umiruje osetljivu kožu i hrani suvu, a pored toga, ponovno gradi hidrolipidni sloj koji štiti kožu od štetnih uticaja iz spoljne okoline.
Kultna krema od juče je dostupna u Lilly Drogerie online shopu dok će se od 1. decembra naći i na policama odabranih Lilly drogerija širom Srbije. Osim ovog proizvoda kupcima je na raspolaganju još 15 drugih preparata brenda Embryolisse za hidrataciju, negu i čišćenje kože, a tu je i linija s popularnim BB i CC kremama.
Sve Embryolisse proizvode dostupne na našem tržištu pogledajte u nastavku.

Višenamenska hranljiva krema,
cena: 2.489 din.

Hidrantna matirajuća emulzija,
cena: 2.489 din.

Višenamensko hranljivo mleko,
cena: 2.489 din.

Micelarni losion,
cena: 1.395 din.

Osvežavajući cvetni tonik,
cena: 1.745 din.

Serum za jačanje trepavica i obrva,
cena: 2.739 din.

Radiant stik za predeo oko očiju,
cena: 2.189 din.

CC krema SPF 20,
cena: 3.139 din.

BB krema SPF 20,
cena: 2.639 din.

Smoothing krema za predeo oko očiju,
cena: 2.389 din.

Global anti-age hranljiva regenerativna krema,
cena: 4.485 din.

Anti-age Firming krema za učvršćivanje kože,
cena: 4.135 din.

Younth Radiance Care krema protiv prvih bora,
cena: 3.189 din.

Cicalisse obnavljajuća krema,
cena: 1.445 din.

Filaderme hranljiva regeneratina emulzija,
cena: 2.139 din.

Hidrantni serum,
cena: 3.289 din.

Foto: Instagram (@embryolisse), Promo

Podeli

Scroll to Top