Meg Ryan se ove jeseni vraća na filmsko platno u novoj romantičnoj komediji

Nedavno smo vam pisali o tome da se trend romantičnih komedija polako vraća u modu, a u prilog toj tvrdnji najbolje govori činjenica da ćemo već u oktobru ponovo gledati kraljicu ovog žanra – Meg Ryan. Naime, juče je objavljen zvanični trailer za film What happens after, čije su glavne zvezde Meg i David Duchovny. Oni će na velikom platnu otelotvoriti bivše partnere, koji se deceniju posle razvoda slučajno sreću na aerodromu gde će ostati zaglavljeni zbog snežne oluje. Dok čekaju da nevreme prođe, prisećaju se svoje ljubavi i upoređuju nekadašnje snove i sadašnju realnost. Međutim, tokom preispitivanja ko je kriv za raspad veze i razgovora o tome šta se u međuvremenu dešavalo, uviđju da njihov ponovni susret nije slučajnost već sudbina.

Scenario je inspirisan romanom Shooting star Stevena Dietza, a osim što glumi u filmu, Meg je i koscenarista i reditelj ostvarenja What happens after. Iako je u pitanju romantična komedija, Meg je izjavila da film u mnogim segmentima odstupa od svog žanra. Ona tvrdi da će se publika sve do samog kraja pitati hoće li glavni akteri na kraju biti zajedno, a svoju tvrdnju potkrepljuje i činjenicom da junaci nisu pripadnici mlade generacije.
Premijera filma zakazana je za 13. oktobar, a mi jedva čekamo da na velikom platnu ponovo vidimo junakinju kultnih romantičnih komedija, kao što su Kad je Hari sreo Sali, Stigla vam je pošta, Francuski poljubac ili Besani u Sijetlu.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @megryan
Foto: Instagram, IMDb

Podeli

Scroll to Top