Micro trend: ove sezone nosimo crvene hulahopke

Odavno smo vam o tome da će crvena boja obeležiti kraj ove i početak sledeće godine, a po svemu sudeći zadržaće se na modnom radaru i mnogo duže. U skladu sa tim, crvene jakne i kaputi, pletivo i sakoi uveliko su postali deo naše svakodnevice, baš kao i torbe i cipele u istoj boji, međutim, poslednjih nedelja sve su popularnije i crvene hulahopke.
Verujemo da je većina vas crvene hulahopke poslednji put nosila još u osnovnoj školi i da ste verovatno mislili da ste ovaj komad zauvek ostavili iza sebe, međutim, dešavanja u svetu mode često demantuju mnoga naša uverenja.

U poslednjih nekoliko nedelja, modne infuenserke pokazale su nam da su upravo crvene hulahopke onaj savršen detalj koji će svakoj prosečnoj kombinaciji dati wow efekat, a ukoliko ste sumnjičavi prema ovoj tvrdnji biće dovoljno da pogledate fotografije koje smo izdvojili pa da se odmah razuverite.

Cvene hulahopke u paru sa crnom odećom svakako su kombinacija sa kojom ne možete da pogrešite, a slično pravilo važi i za komade u sivoj boji. Kao što možete da vidite na fotografijama, ovu kombinaciju možete da ponete čak i u formalnim prilikama, a da ipak izgledate uglađeno. S druge strane, za nešto opuštenije varijante, hulahopke u crvenoj boji možete poneti u paru sa nude, teget ili roze komadima, dok su za večernje prilike pravi izbor all red outifiti.
Ako i dalje smatrate da ovaj trend nije za vas, razmislite još jednom. Svaka devojka koja je nadogradila stajling ovim komadom dobila je pravi modni bingo. Imajte u vidu i da su crvene hulahopke najjednostavniji način da razbijete monotoniju tamnih i zagasitih stajlinga koje svi najčešće nosimo u ovo doba godine.

Tekst: Ivana Nikolić
Naslovna fotografija: @linda.sza, @wustova
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top