Ovaj crveni kaput sa high street potpisom poslednjih dana viđamo svuda

Dok su do pre nekoliko sezona naše omiljene influenserke mahom nosile dizajnerske komade koje malo ko može da priušti, sa popularizacijom TikToka, odeća sa potpisom high street brendova ponovo je na modnom radaru. U skladu sa tim, pristupačni komadi sve češće stiču „it“ status (što je do skoro bilo gotovo nezamislivo), a sve su popularnije i devojke koje promovišu pristušačne fast fashion brendove, čije outfite možemo da „prepišemo“ bez da moramo da podižemo kredit u banci.
Početkom meseca smo vam pisali o najpopularnijim jesenjim high street komadima, a poslednjih dana na ovu listu dodajemo i karmin crveni kaput iz Manga.

Kaput iz najnovije kolekcije brenda u prelepoj crvenoj nijansi brzo je osvojio modne influenserke koje ga poslednjih dana redovno nose u kombinaciji sa kožnim suknjama, farmerkama, belim majicama i all black outfitima.
U pitanju je komad iz premium selekcije brenda što znači da se, osim po odličnom dizajnu, izdvaja i po kvalitetu, a izrađen je od klasične i aplaca vune (ukupno sadrži oko 50% vune), pamuka, polijestera i poliamida.

@sobalera

Iako je glavni adut ovog kaputa njegova predivna boja, svakako da nije i jedini. Jedinstvena tekstura tkanine koje podseća na pletivo takođe ga čini veoma atraktivnim, kao i njegov besprekoran kroj sa reverima, džepovima i skrivenom dugmadi.

Kao što možete da vidite, kaput je srednje dužine i jako se lepo slaže sa ostalim jesenjim favoritima poput jeansa ili kože, a pritom svakom stajlingu daje dozu prefinjene elegancije.
Cena kaputa je 23.990 dinara, a na našem tržištu za sada je dostupan u svim veličinama.

U nastavku smo vam izdvojili još odličnih kaputa iz aktuelne kolekcije brenda Mango.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @fisunka
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top