Naš Miloš Biković biće deo glumačke ekipe u trećoj sezoni serije „The White Lotus“

Glumačkoj postavi treće sezone mnogima omiljene HBO Original serije Beli lotos (The White Lotus) pridružuje se srpska filmska i televizijska zvezda, Miloš Biković, zajedno sa Kristijanom Fridelom, Morganom O’Rajli, Lekom Petrovardijem i Šalini Pirs.
Početak snimanja nove sezone planiran je za sledeći mesec na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu Beli lotos. Prethodno najavljena glumačka postava uključuje i Lesli Bib, Keri Kun, Dom Hetrakul, Džejsona Ajzaksa, Mišel Monagen, Parker Posei, Natašu Rotvel i Tejmi Taptimtong.

Morgana O’Rajli

Prva sezona, koja je premijerno prikazana u julu 2021. i smeštena na Havajima, dobila je 20 nominacija za Emmy nagrade i to u 13 kategorija za 10 pobeda. Druga sezona iz decembra 2022, smeštena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emmy-ja, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije dodele nagrada Emmy koja će se održati 15. januara 2024.
Tvorac, scenarista i režiser serije je Majk Vajt, koji je ujedno i izvršni producent uz Dejvida Bernada i Marka Kaminea.

Kristian Fridelj

Osim što je dobila odlične kritike, serija The White Lotus stekla je i milione fanova širom sveta koji sa nestrpljenjem očekuju treću sezonu za koju je već najavljeno da će biti „najluđa“ do sada. Nakon najave da će Miloš Biković biti deo glumačke ekipe, mi svakako sa još više uzbuđenja očekujemo nove epizode.
Inače, Miloš i njegova verenica Ivana Malić ove nedelje postali su roditelji dečaka tako da je 2024. godina već donela mnogo razloga za slavlje proslavljenom glumcu.

Ukoliko ste propustili prve dve sezone serije Beli lotos, možete ih pogledati na HBO Max striming platformi.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Warner Bros. Discovery, Promo

Podeli

Scroll to Top