Modne influenserke obožavaju ovaj koordinantni set s high street potpisom

Kada govorimo o odevnim komadima koji će obeležiti aktuelno leto, pri samom vrhu liste nalaze se koordinantni setovi koje poslednjih nedelja često gledamo na street style fotografijama, Instagram profilima modnih influenserki, kao i na rafovima omiljenih radnji. Svestrani i praktični kompleti već nekoliko sezona osvajaju modni tron, pa se tako sećamo da su prošle godine bile jako popularne varijante koje su se satojale od bermuda i blejzera i bermuda i topova, dok su sa dolaskom jeseni i zime njihovo mesto zauzeli setovi od pletiva. S druge strane, ovog leta najtraženija je kombinacija topova i suknji, koja ima bezbroj različitih lica. U ponudi su i mini i maksi suknje, koje podjednako često dolaze u paru sa crop topovima i u kombinaciji s uglađenim košuljama, a na raspolaganju su nam i najrazličitiji kolotiri.

@aimeejohnson

Najbolji deo priče jeste činjenica da veliki izbor koordinantnih setova postoji u aktuelnim asortimanima high street brendova, koji su ponudili najrazličitije modele. Iako smo neke od njih viđali na Instagram profilima mnogih influenserki, trenutno najpopularniji set dolazi s potpisom španskog Manga. U pitanju je crni komplet, koji čine atraktivni top i maksi suknja s trakicama. Ovaj set još početkom juna prošetala je Aimée Johnson, potom i Claire Rose Cliteur, a poslednju u nizu u istom outfitu videli smo Francescu Saffari.

@francescasaffari

@clairerose

Tajna popularnosti ovog seta krije se u njegovoj atraktivnosti i svestranosti zbog koje se lako prilagođava razičitim prilikama. Tako će uz ravne sandale i pletenu torbu biti savršena opcija za sve ležerne prilike dok ga u paru s potpeticama i malom torbicom možete poneti i u svečanim prilikama. Set koji je osvoji zvezde Instagrama i dalje je dostupan u Mangu i to u svim veličinama, a high street brend u svojoj ponudi ima još nekoliko veoma zanimljivih kompleta.

cena: 2.490 din.

cena: 6.490 din.

cena: 2.490 din.

cena: 3.990 din.

Košulja: 2.490 din.
Suknja: 3.990 din.

cena: 2.490 din.

cena: 3.490 din.

cena: 2.490 din.

cena: 3.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @aimeejohnson
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top