Na domaće tržište stigle su tri nove make-up podloge koje neguju kožu poput seruma

Odavno smo se oprostili od trenda teških make-up podloga koje stvaraju osećaj maske na licu i, što je još gore, zatvaraju pore zbog čega na duže staze nanose više štete nego koristi. U poslednjih nekoliko godina, negovana koža koja odiše zdravim sjajem postala je imperativ u svetu lepote, a paralelno sa tim došao je trend negujućih make-up podloga koje su se pokazale kao savršena nadogradnja svake beauty rutine. One uzimaju najbolje od preparativne i dekorativne kozmetike i pružaju nam besprekoran ten ali i negujuće sastojke koje naša koža voli. Upravo ovakve podloge stigle su na domaće tržište tokom poslednjih mesec dana, a iako su sve obogaćene hijaluronskom kiselinom i drugim hidrirajućim sastojcima, razlikuju se po prekrivnoj moći i završnoj obradi tako da će svako moći da izabere baš ono što mu je potrebno.

Catrice – Nude Drop Tinted Serum tečni puder

Nemački brend Catrice prošlog meseca lansirao je ovu laganu make-up podlogu koja je obogaćena hijaluronskom kiselinom i vitaminom E zbog čega koži obezbeđuje vlagu do 24 sata. Nova formula sadrži posebno obložene pigmente dok su nijanse prilagođene prirodnim tonovima kože. Nude Drop pruža dugotrajno prekrivanje nesavršenosti bez isušivanja kože i osećaja težine na licu, a pogodan je čak i za osobe sa osetljivom kožom. Ima laganu do srednje prekrivne moći koja se može nadograđivati nanošenjem više slojeva. Dolazi sa mat završnicom koja izgleda potpuno prirodno pa verujemo da će se posebno dopasti osobama sa masnom kožom, jer konačno mogu da dobiju laganu podlogu a da pritom budu sigurne da njihova koža neće prosijati.

YSL Beauty – All Hours tečni puder

Kultna All Hours podloga sada dolazi sa novom i poboljšanom formulom, a čak 77% sastojaka ovog pudera ima negujuća svojstva. Puder je prožet hijaluronskom kiselinom zbog čega intenzivno hidrira kožu, zaglađuje je i čini mekom na dodir. Oni koji su imali priliku da isprobaju staru verziju All Hours tečnog pudera znaju da je reč o podlozi koja ima punu prekrivnu moć i mat završnicu prirodnog izgleda.
Za novu All Hours formulu brend je razvio svoju prvu SKIN-FUSING tehnologiju koja pruža potpunu pokrivenost i maksimalnu udobnost, bez osećaja težine na koži. Mineralni pigmenti inkapsulirani su u tankoj formuli, formirajući strukturu nalik na tanku mrežicu koja je inspirisana teksturom kože kako bi se postigla potpuna pokrivenost. Puder je lagan kao pero, a zahvaljujući neo-skin prahu lice ne prosijava čak 24 sata, bez obzira na vremenske uslove. Ono što nam se posebno dopada jeste činjenica da je puder otporan na znoj i vodu i da ne ostavlja tragove na odeći. Dolazi u 22 različite nijanse koje su prilagođene prirodnim tonovima kože, a kreirane su nakon opsežne Global Beauty studije u kojoj je učestvovalo 3000 ispitanika iz celog sveta.

M.A.C – Strobe Dewy Skin Tint

Kao što joj smo ime kaže, ova podloga, za razliku od prehodnih, koži prvenstveno daje sjaj i blistavost. U pitanju je lagana tonirana krema čija se prekrivna moć može nadograditi, a postojana je osam sati. Formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom, vitaminom E, shea puterom i skvalanom pa verujemo da vam je jasno da intenzivno hidrira kožu i štiti je od štetnih uticaja iz spoljne okoline. Strobe Dewy Skin Tint dolazi u 16 različitih nijansi koje se prilagođavaju prirodnim bojama tena, a možete ga koristiti samostalno ili u paru sa tečnim puderom. Takođe, za malo veću pokrivenost, nakon ovog proizvoda možete naneti setting puder.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @laurenireland
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top