Sudeći po Instagramu, ovo su trenutno najpopularniji kupaći kostimi

Bikini sa gingham printom trenutno su najpopularniji među influenserima i poznatim ličnostima

Svaka nova sezona donosi nam mnogo novih trendova i it komada koje upisujemo na liste želja (bile one stvarne ili zamišljene), ali ono što se tokom leta uvek nalazi na vrhu te liste jeste makar jedan kupaći kostim. To je potpuno logično ako imamo u vidu da mnogi od nas već na početku proleća počinju da maštaju o godišnjem odmoru, pa kada konačno dočekamo letovanje želimo da budemo najbolja verzija sebe na plaži. A kupaći kostim je naš jedini saveznik u toj misiji.

Mada je prilikom izbora novog modela najvažnije da bude u skladu sa tipom vaše građe (pogledajte naš vodič), uvek je dodatni bonus kada imamo kupaći po poslednjoj modi. Velike modne kuće odavno su predstavile svoje adute za aktuelnu sezonu, a o vodećim trendovima već smo vam pisali, međutim, svi dobro znamo da se hype oko određenih modela javlja kad se najmanje nadamo te da je potrebno da prođe određeno vreme da bismo znali da li koji će kupaći kostimi steći it status.

Ovog leta to su definitivno dogodilo sa kupaćim kostimima sa gingham printom. Ako skrolujete Instagramom sigurno ćete primetili da se bikini sa gingham dezenom nosi širom sveta – od Kana do Kankuna, a osim što ih vole influenserke, primetili smo da ih neretko biraju i poznate ličnosti poput Kendall Jenner, Gigi Hadid ili Olivije Rodrigo.
Retro dezen koji nas momentalno vraća u 50-te godine prošlog veka dugo nije bio na modnom radaru, ali se ove sezone vratio u velikom stilu i to na kupaćim kostimima. Istovremeno šarmantan i šik, ovaj vanvremenski print poželjan je na svim modelima bikinija, od retro krojeva sa dubokim strukom, kakvi su se nosili upravo sredinom prošlog veka, pa sve do minimalističkih modela sa trouglićima i tangama.

Najveća prednost ovog trenda jeste činjenica da je gingham jedan od univerzalnih printova sa možete da pogrešite, bez obzira na aktuelne trendove, pa će se kupaći sa ovi dezenom zadržati u vašem ormaru mnogo duže od jedne sezone. Osim toga, u aktuelnoj ponudi postoji dovoljno raznovrsna ponuda modela da ćete sigurno naći kroj po svojoj meri.
Ukoliko smo vas ubedili da isprobate trend, u nastavku vam donosimo predloge za kupovinu.

INJournal izbor

Tekst: Ivana Nikolić
Naslovna fotografija: @kendalljenner, @juliesfi
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top