Objavljen je trailer za novo poglavlje serije Seks i grad, a uskoro stižu i prve epizode

Nova Max Original serija I tek tako…, koja predtavlja naredno poglavlje kultne HBO serije Seks i grad, premijerno će biti prikazana 9. decembra na HBO GO-u, kada u ponudu stižu prve dve epizode dok će svakog sledećeg četvrtka izlaziti po jedna nova epizoda. U susret premijeri, juče je objavljen prvi trailer, koji nam je najavio da će nove avanture naših omiljenih Njujorčanki biti podjednako uzbudjive kao one koje smo gledali od 1998. do 2004. godine.

Radnja se fokusira na prijateljstvo Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis), koje se svakodnevno suočavaju s nizom izazova pokušavajući da pronađu balans. Život koji danas vode, kada su već ušle u svoje 50-te, bitno se razlikuje od onog koji su živele kada su bile u 30-tim godinama, a na njihova svakodnevica bitno se promenila i usled pojave društvenih mreža, ali i pandemije korona virusa.

Osim glavnih junakinja, u seriji glume i Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson i Evan Handler. Izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi i Michael Patrick King. Scenario potpisuju Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg i Elisa Zuritsky. Autor HBO serije je Darren Star, a bazirana je na istoimenoj knjizi Candace Bushnell.

Tekst: INJournal magazin
Foto: HBO Max

Podeli

Scroll to Top