Osam modnih trikova uz koje svaka zimska kombinacija izgleda efektno i luksuzno

Kad padne temperatura, većina nas samo želi da prgrli omiljeno pletivo i da se umota u nekoliko slojeva garderobe. Zato je jedan od najvećih izazova sa kojima se susrećemo tokom kasne jeseni i zime: kako da se dovoljno utoplimo a da opet zadržimo uglađeni izgled? Međutim, to što ovo nije lak zadakat, ne znači da ne možemo da ga ostvarimo. Postoji čitav niz stilskih trikova pomoću kojih uz minimalan napor i uz razuman budžet možemo da postignemo željeni cilj kao što su mudar izbor boja, pametno stilizovanje garderobe ili strateško ulaganje u komade koji izgledaju luksuzno. Najbolji dokaz su fotografije koje vas čekaju u nastavku, a na kojima smo detektovali osam modnih trikova uz koje svaki zimski outfiti izgleda znatno skuplje od njegove cene.

Bez obzira na to da li vam je potrebna inspiracija za opušten stajling koji ćete nositi u slobodno vreme ili za udobnu kombinaciju u kojoj možete otići na posao, verujemo da ćete naći makar jednu praktičnu ideju u duhu nove sezone. 

Birajte monohromatske stajlinge u bojama sezone

Kao što smo vam već pisali, aktuelnu sezonu obeležiće braon, sive, teget, bordo i maslinaste nijanse, a iako sve ove boje možete međusobno da kombinujete, kada želite da izgledate luksuzno i skupo ponesite monohromatski outfit u bilo kom od pomenutih kolorita.

INJournal izbor

MASSIMO DUTTI,
cena: 17.990 din.
SAINT LAURENT,
mytheresa.com

Uložite u XL kožnu torbu

Postoji nešto privlačno u velikim kožnim torbama zbog čega svakom stajlingu daju dozu tihog luksuza, a odlične modele možete naći i u aktuelnoj ponudi high street brendova. Dodatna prednost ovih torbi je to što su i jedan od najaktuelnijih trendova.

INJournal izbor

Oslonite se na kožne komade

Bez obzira na to da li je reč o prirodnoj ili veštačkoj koži, ovi komadi svakom stajligu daju takozvani fashion vibe. Zato ponesite kožne pantalone umesto farmerica ili mantil umesto kaputa, a nećete pogrešiti ni sa kožnim suknjama i haljinama. Naravno, odlična opcija su i double leather stajlinzi.

INJournal izbor

Igrajte se sa proporcijama

Više puta smo vam pisali o tome da, kada se mudro iskombinuju, oversized komadi izgledaju skuplje od njihove cene. Da biste postigli ovaj cilj poigrajte se sa uskim i predimenzioniranim siluetama, pa kombinujte oversized blejzer i skinny farmerke dok oversized pantalone možete poneti uz top i kaput koji prate liniju tela.

INJournal izbor

Birajte kvalitetno pletivo

Ništa ne može da vam pruži tako uglađeni izgled tokom zime od moćnog pletiva od kašmira ili druge kvalitetne vune. Srećom, danas u high street ponudi postoje odlični komadi čija će vam se kupovina sigurno isplatiti.

INJournal izbor

Nosite duge kapute

Ovo je još jedan od vodećih trendovskih komada koji u svakoj varijanti izgleda elegantno i prefinjeno. Dakle, ako ove zime želite da prigrlite old money estetiku, nosite maksi kapute.

INJournal izbor

Ne bežite od belih i krem nijansi

Znamo da najsvetlije boje nikom nisu omiljene u ovo doba godine, ali činjenica je da one zimskim komadima daju posebnu dozu elegancije. Ako sebe ne možete da zamislite u krem kaputu ili pantalonama, uvek možete da ponesete belo pletivo ili čizme.

INJournal izbor

Oslonite se na crvene detalje

Čarape, hulahopke, torbe, cipele ili bilo koji drugi crveni detalji daće poseban šarm svakoj odevnoj kombinaciji i učiniće da izgleda luksuznije i efektnije.

INJournal izbor

Tekst: INJournal magazin
Naslovni video: @annamariaolbrycht
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top