Osam frizura Sofije Richie koje želimo da rekreiramo dok još traje leto

U poslednjih nekoliko meseci Sofia Richie bukvalno je brzinom svetlosti osvojila svet lepote. Dvadesetčetvorogodišnja manekenka i beauty direktorka brenda Nudestix najmlađa je ćerka legendarnog pevača Lionela Richieja, a poznata je po svom quiet luxury stilu i opuštenim beauty lookovima. Njeno venčanje sa Elliotom Graingeom postalo je senzacija na društvenim mrežama ovog proleća, a frizure i makeup lookovi koje je nosila kako na samom venčanju, tako i na propratnim ceremonijama, danima su bili glavna tema u svim magazinima.
Od tada do danas, ona je konstantno i na našem radaru, a ovog puta izdvojili smo osam njenih frizura koje planiramo da rekreiramo dok još traje letnja sezona.

Zalizana punđa

Zalizana punđa jedna je od omiljenih frizura Sofije Richie i to sa dobrim razlogom. U pitanju je elegantna frizura koju lako možete da rekreirate kod kuće. Sve što je potrebno da uradite jeste da pokupite kosu u rep i pričvrstite je gumicom. Potom uvijte rep oko gumice i zakačite kraj šnalom. Na kraju, zaližite prednji deo kose.

Kosa pokupljena plastičnom šnalom

Sofia je tokom medenog meseca ponela niz jednostavnih, a šik frizura, poput ove. Da biste postigli ovaj look potrebno je da namestite razdeljak na sredini glave, a potom i da pokupite kosu i pričvrstite je šnalom.

Cvetni detalji

Još jedna letnja frizura koju svako može da napravi. Da biste postigli neuredan izgled nanesete slani sprej, a zatim napravite neurednu punđu i ukrasite je šnalom sa cvetićima.

Klasični talasi

Jedna od frizura sa kojom nikad ne možete da pogrešite, a kao što verovatno znate, talase možete postići uz pomoć četke i fena, prese ili figara, a u poslednje vreme sve su popularniji i topli vikleri.

Konjski rep u paru sa pletenicom

Ovo je frizura koju ćete najčešće videti na njenom Instagram profilu, a u duhu letnje sezone čitavu priču nadogradila je maramom. Ukoliko je vaša kosa dovoljno duga, konjski rep sa pletenicom verovatno možete da napravite za manje od pet minuta.

Polu-podignuta kosa

Polu-podignuta kosa takođe uvek izgleda prefinjeno, a pritom se lako pravi. Ako želite uglađeni look, kao na fotografiji, prvo prelomite kosu, a nakon što je podignete, zaližite prednji deo.

Razdeljak na sredini

Sofia uglavnom nosi razdeljak na sredini glave, a šnale koje je ovog puta ponela stavile su akcenat na šminku.

Kosa puna volumena

Look koji nas podseća na kosu Rachel Green iz Prijatelja, ali ovog puta dolazi sa modernim pomakom. Ovu frizuru nije lako postići kod kuće, a ako ste dovoljno vešti trebaće vam velika četka i sprej za volumen.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sofiarichiegrainge
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top