Otkrivamo vam sedam načina na koja Francuskinje nose džins na kraju proleća

Postoji nekoliko komada koji predstavljaju svojevrsni modni potpis Francuskinja – od cvetnih haljina, preko prugastih majica do baletanki i espadrila, međutim, farmerke su jedan od onih koje ove devojke nose non-stop. Ok, istina je da se na jeans oslanjaju žena na svim meridijanima, ali Francuskinje ovaj bezvremeni komad ipak najviše cene. Tako ćete na feedovima njihovih influenserki najčešće videti kombinacije sa farmerkama koje su nekada toliko dobre da ćete i sami poželeti da se ne izvlačite iz jeansa. Pored uobičajnih varijacija koje podrazumevaju muške košulje ili klasične majice, u rukavu kriju još po koji trik za njihovo kombinovanje. Mi vam ovog puta donosimo sedam načina na koji Francuskinje nose svoj omiljeni komad na kraju prolećne sezone. Nema na čemu.

UZ BANDEAU TOP

Već smo vam pisali o tome da su bandeau topovi jedan od vodećih trendova sezone koji Francuskinje obožavaju. Podrazumeva se, najradije ih nose uz farmerke, i to one sa ravnim nogavicama.

INJournal predlog

UZ ROMATIČNU BELU BLUZU

Francuskinje nikad ne potcenjuju moć romantične bele bluze koju najradije nose u paru sa jeansom, baletankama i pletenim torbama.

INJournal predlog

STELLA MCCARTNEY,
cena: 42.594 din.

UZ MAJICU I BELU KOŠULJU

Osim romantičnih bluza, one obožavaju i bele atlet majice i košulje, koje takođe uglavnom kombinuju sa farmerkama.

INJournal predlog

UZ BODI

Ako tražite kombinaciju u duhu nove sezone, kombinujte svoj plavi jeans sa bodijem i dodajte decentan komad zlatnog nakita.

INJournal predlog

UZ CROP TOP

Istina je da Francuskinje ne izbegavaju crop topove, ali ih uvek nose u paru sa farmerkama sa visokim strukom. Na taj način vešto izbegavaju da njihov outfit izgleda provokativno.

INJournal predlog

UZ KARDIGAN

Verujemo da ne moramo da vam pričamo o tome koliko ove devojke vole kardigan u svim mogućim varijantama, a u ovo doba godidne uglavnom ga kombinuju sa farmerkama, patikama i torbama od rafije.

INJournal predlog

UZ ATLET MAJICU

Atlet majica i farmerke definitivno su kombinacija sa kojom nikad ne možete da pogrešite, a Francuskinje to znaju najbolje. Mada su i klasične bele majice dobar izbor, za dodatnu dozu francuskog šarma, birajte varijante sa breton prugama.

INJournal predlog

MASSIMO DUTTI,
cena: 3.990 din.
VERONICA BEARD,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top