Ova krema za okoloočno područje trenutno je najprodavanija na Amazonu, a dostupna je i kod nas

Nežno područje oko očiju jedna je od najosetljivijih regija zbog čega zahteva poseban tretman u beauty rutini, a svaki dermatolog će potvrditi da bi s upotrebom antirid kreme trebalo početi već nakon 25. rođendana. S obzirom na to da je koža ispod očiju znatno tanja nego na ostatku lica, podložnija je dehidrataciji, pojavi bora ili tamnih kolutova, ali i iritacijama. Zbog toga su nam za negu ove regije potrebni efikasni preparati koji će bogato nahraniti i hidrirati kožu, a neće izazvati neželjene reakcije. U skladu s tim, kozmetički brendovi se već decenijama utrkuju da lansiraju što naprednije formule, a krema koja je poslednjih nedelja izazvala najveću pažnju u online zajednici svakako je Eye Repair Cream brenda CeraVe.

Amazon je objavio da ovu kremu preko njihovog sajta svake nedelje kupi više od 5 hiljada ljudi, a zadovoljni korisnici dali su oko 35 hiljada najviših ocena za ovaj proizvod. U većini komentara pročitaćete da nakon nanošenja ove kreme oči izgledaju budno i odmorno, da pomaže u borbi protiv tamnih podočnjaka i da daje reultate čak i kada je u pitanju nadutost. Pritom ćete među kupcima ove kreme pronaći pripadnike svih generacija, a podjednako je hvale i oni u 20-tim i oni u 70-tim godinama.

Glavni aduti CeraVe obnavljajuće kreme za područje oko očiju

Kao i ostali CeraVe proizvodi, formula ove obnavljajuće kreme za okoloočno područje obogaćena je sa tri esencijalna ceramida, koji štite i ojačavaju kožnu barijeru. Drugi krucijalni sastojak je hijaluronska kiselina, čija je uloga da hidrira ovu nežnu regiju, a važan adut je i patentirana MVE® tehnologija zahvaljujući kojoj krema pruža kontinuiranu isporuku vlage pa je koža nakon nanošenja hidrirana do 24h.
Osim što intenzivno hidrira kožu, ovaj proizvod sadrži i morske i biljne ekstrakte koji čine da podočnjaci izgledaju svetlije a oči budnije.
Dodatni bonus CeraVe kreme je njena lagana tekstura koja se lako upija u kožu, pa može da se koristi i u jutarnjoj i u večernjoj rutini. Formula je nekomedogena i pogodna za sve tipove kože.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sasha.mei
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top