Ovaj anti-age preparat neguje usne bolje od balzama

Kada govorimo o beauty trikovima, prvo pravilo je da svaki proizvod ima svoju dvostruku tajnu namenu. Mogućnosti su beskrajne – ruž se može koristiti kao rumenilo, senke za oči mogu popuniti obrve, puder u prahu čini ruž dugotrajnim, a bebi puder savršena je zamena za šampon za suvo pranje…
Danas vam otkrivamo novi trik za kraljevski tretman usana! Ovaj proizvod koji svi imate, osim što će usnama pružiti intenzivnu negu, usporiće starenje tog (osetljivog) područja lica. Dakle, ukoliko želite da sačuvate punoću usana i u poznim godinama, potrebno je da svake večeri na usne i područje oko usana nanosite antirid kremu.

Glossier-Priming-Moisturizer-03

@glossier

Usne su osetljive baš kao i koža oko očiju, a područje oko usana takođe je sklono pojavi bora te ovaj trik ima snažno logičko uporište. Dodatni razlog jeste što naše usne ne sadže lojne žlezde koje čuvaju hidrantnost ostatka lica te su im potrebni aktivni sastojci iz antirid krema koji duboko hidriraju, povećavaju volumen, čine kožu glatkom i umanjuju bore.
Ako se pitate da li bezbedno koristiti kreme za područje oko očiju na usnama, dermatolog Marianne Pistilli tvrdi da je odgovor apsolutno potvrdan jer su ovi proizvodi testirani i potpuno bezbedni. Ukoliko vam je too much da antirid nanosite na usne, stavljate ga svake večeri na područje oko usana. Ova navika dugoročno će vam doneti zadivljujuće rezultate.

1a 181019

Hada labo Tokyo Eye & Mouth Area Cream

1a

Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm

2a 181019

Uriage Isoliss Contour des Yeux

3a 181019

L`oreal Paris Revitalift Laser Renew

0001350_creamy-eye-treatment-with-avocado

Kiehl`s Creamy Eye Treatment

Naslovna fotografija: @glossier
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top