Ove klasične sandale uvek izgledaju skupo (ma koliko ih platili)

Mada sa dolaskom leta volimo da se okrenemo obući u jarkim i pastelnim tonovima, činjenica je da su crne sandale i dalje neprikosnoveni klasik sa kojim nikad ne možemo da pogrešimo. One su jedina obuća koja će se lako uklopiti uz bukvalno svaki stajling, svejedno da li nosimo minimalističke tonove ili razigrane boje i printove, a što je još važnije – uvek će izgledati sofisticirano i otmeno. Bilo da su u pitanju japanke, natikače ili strappy sandale, kada dolaze u crnoj boji unaprediće svaki stajling daleko više od drugih kolorita. Najbolji deo priče je to što za crnu obuću ne moramo da izdvajamo mnogo novca jer su i high street modeli podjednako otmeni, kao dizajnerski.

O najnovijim trendovima u svetu obuće nedavno smo vam pisali, a ovog puta vam otkrivamo pet aktuelnih modela koji najbolje izgledaju u paru sa crnom bojom.

Dad sandale

Ko god da je rekao da stil i udobnost ne idu zajedno sigurno nije znao za dad sandale. Postoji nešto privlačno u ovim sandalama zbog čega ih modne ikone iz godine u godinu ponovo nose, a iako su najpopularniji modeli sa Chanel potpisom, i high street verzije izgledaju jako dobro.

INJournal picks

Nanule

Nakon nekoliko sezona, nanule se ponovo vraćaju u modu. Kod ove obuće volimo to što dobro funkcioniše i sa dnevnim i sa večernjim stajlinzima, posebno ako je u crnoj boji.

INJournal picks

Japanke

Japanke će definitivno obeležiti letnju sezonu, a posebno će se istaći modeli sa platfomom, manjom ili većom.

INJournal picks

Natikače

Kao stvorene za duge letnje šetnje, natikače će i ovog puta biti potrebne u svakom ženskom ormaru. Osim zbog udobnosti, ove modele volimo i zato što svakom outfitu daju dozu uglađenosti.

INJournal picks

Strappy sandale

Sandale sa tankim kaiševima odavno su postale klasici bez kojih ne možemo da zamislimo najtoplije doba godine i u kojima se najbolje osećamo tokom dugih letnjih partyja.

INJournal picks

MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.
STRADIVARIUS,
cena: 3.390 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @emilisindlev
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top