Ovog meseca očekuju nas premijere nekih od najuzbudljivijih serija

Dok je novembar protekao u znaku premijera nekih od najisčekivanijih filmova sezone, kao što su Gučijevi i Poslednji dvoboj, decembar nam donosi premijere uzbudljivih serija. Ovog meseca vraćaju se neki od najpopularnijih naslova u poslednjih nekoliko godina, ali nas očekuju i zanimljivi noviteti među kojima je krimi serija s Olivijom Colman i jedna romantična komedija koja će savršeno upotpuniti prazničnu atmosferu. U nastavku vam otkrivamo naše favorite za bindžovanje u decembru.

AND JUST LIKE THAT
Platforma: HBO

Novo poglavlje revolucionarne serije Seks i grad, prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu iz komplikovane stvarnosti života i prijateljstva u 30. godinama do još komplikovanije stvarnosti u pedesetim. Više detalja već smo vam otkrili, a sada nam ostaje da odbrojavamo do 9. decembra.

EMILY IN PARIS
Platforma: Netflix

Serija koja je prošle godine izazvala najveći broj oprečnih mišljenja, vraća se s drugom sezonom. Emily in Paris za mnoge je bila problematična i puna stereotipa dok su je drugi gledali s uživanjem. Ovog meseca Lily Colins se vraća u ulozi Amerikanke koja živi u Parizu, a nakon što se prošle sezone upetljala u ljubavni trougao, ostaje nam da vidimo kako će se izvući iz istog, kao i kakvi je izazovi očekuju na radnom mestu.

LA CASA DE PAPEL
Platforma: Netflix

Ovog meseca gledaćemo i drugi deo poslednje sezone serije La Casa de Papel, koje će nam otkriti šta se dogodilo nakon apsolutno neočekivanog preokreta u prvom delu pete sezone. Ekipu Profesorovih pljačkaša ostavili smo u septembru u potpunom rasulu, s vojskom i policijom na vratima španske banke i zarobljenim vođom banke. Ne sumnjamo da će kraj doneti još mnogo napetih situacija, a prvu epizodu gledaćemo već sutra.

LANDSCAPERS
Platforma: HBO

Serija priča jedinstvenu ljubavnu priču naizgled običnog para koji postaje žarište izvanredne istrage kada se u vrtu kuće u Notingemu otkrije nekoliko mrtvih tela. Ljubazni muž Christopher Edwards (David Thewlis) i žena Susan (Olivia Colman) beže od stvarnosti 15 godina, ali će njihova uloga u strašnom zločinu koji je ostao neotkriven početi da izlazi na videlo. Landscapers je old school kriminalistička serija inspirisana istinim događajima koju je napisao Ed Sinclair, a režirao Will Sharpe.

HARLEM
Platforma: Amazon Prime

Nova serija prati četiri prijateljice iz Harlema koje pokušavaju da balansiraju između izazova na poslu, u prijateljstvu i u ljubavnom životu. Upoznaćemo Meagan Good, profesorku koja se muči sa svojim ljubavnim životom, zatim Tye, kreatoku dating aplikacije koja želi da sakrije svoju ranjivost, a tu su i modna dizajnerka u usponu Quinn i njena cimerka, muzičarka Angie. Njihovi dinamični životi biće odlična opcija kada budemo želeli da se opustimo.

WITH LOVE
Platforma: Amazon Prime

Limitirana serija prati Lily i Jorgea, brata i sestru koji žele da pronađu ljubav i smisao života. Tokom nekoliko dana praznika, oni će sresti čitav mozaik likova koji se na prvu ne čine međusobno povezanim. Svaka od pet epizoda odvija se na drugi praznik i prikazuje srećne i nesrećne okolnosti u kojima se svaki od njih nađe tokom 12 meseci.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Instagram (@mariwka)

Podeli

Scroll to Top