Nosi se milk manikir, otkrivamo vam sve o novom trendu

Svi smo svesni da nail art trendovi mogu da budu itekako uzbudljivi i nemamo ništa protiv ekspetimentisanja sa različitim bojama i šarama, ali nekako se uvek rado vraćamo staroj dobroj klasici. Bez obzira na to da li su u pitanju neutralne ružičaste ili upečatljive crvene nijanse, postoje boje koje se poput kameleona prilagođavaju svim mogućim prilikama – od odlaska na posao do odlaska na venačnje. U takve trendove svakako se ubraja i milk nails, koji je poslednjih nedelja osvojio društvene mreže.

Slično kao clean manikir, koji je bio aktuelan prošle godine, mlečni nokti podrazumevaju lakiranje poluprovidnim lakom koji ovog puta dolazi u beloj boji. Njegova najveća prednost je to što dobro funkcioniše sa noktima svih dužina i oblika (najbolji dokaz su fotografije koje gledate), a jedino o čemu bi trebalo da vodite računa jeste da vam nokti budu zdravi, uredno isturpijani, a zanoktice besprekorno sređene.

U pitanju je veoma praktičan trend zbog čega je za kratko vreme stekao ogromnu popularnost, a pritom savršene mlečne nokte možete dobiti i u kućnim uslovima. Sve što će vam biti potrebno jeste odgovarajući lak zbog čega smo u nastavku izdvojili nekoliko nijansi sa kojima ne možete da pogrešite. S druge strane, ovaj trend možete nositi i u paru sa nail artom i opet ćete imati podjednako univerzalan manikir pogodan za svaku priliku.

O.P.I Nail Lacquer, nijansa Funny Bunny
essence Gel Color lak za nokte, nijansa 33 Just White
Essie Nail Polish, nijansa Urban Jungle
Chanel La Base Camelia Nail Polish
Sephora Collection Nail Polish, nijansa Under the covers
Kiko Milano Perfect Gel Nail Lacquer, nijansa 01 White

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @overglowedit, @tamara
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top