Pernille x Mango definitivno je jedna od najboljih jesenjih kolekcija

Ako postoji jedna sezona tokom koje očekujemo da vidimo najuzbudljivije kolekcije i trendove onda je to definitivno jesen. U skladu s tim, poslednjih nedelja mnogi high street brendovi, uz redovnu ponudu, lansiraju i veliki broj limited edition kolekcija, koje su uglavnom nastale u saradnji s dizajnerima i modnim insajderima, a najčešće se po kvalitetu ne razlikuju mnogo od onih koje nose potpis high end kuća. Mada je svaka od njih vredna pažnje, modnu elitu za sada su najviše oduševili komadi koje je skandinavska influenserka Pernille Teisbaek kreirala za Mango.

Jedna od trenutno najpopularnijih influenserki već godinama unazad sarađuje sa španskim brendom na njihovom projektu Mango Girls, pa je kolekcija koja nosi zajednički potpis loginačan nastavak njihove uspešne kolaboracije. Pernille je očekivano svoj prepoznatljiv stil odevanja pretočila u odevne komade koji odišu minimalizmom i skandinavskom estetikom.

U Pernille x Mango kolekciji nalazi se moderno bež odelo s pantalonama širokih nogavica, efektni komplet u plavoj boji, crna mini haljina i crna mini suknja, bomber jakne u collage stilu i kaputi nesvakidašnjih krojeva. Uz ove modele, koji će biti savršeni početak svake capsule kolekcije za jesenje dane, tu su i ključni basic komadi, poput bele majice i košulje ili farmerica, kao i statement topovi. U nastavku pogledajte sve modele, zajedno sa cenama.

Košulja,
cena: 3.990 din.

Blejzer,
cena: 15.990 din.
Pantalone,
cena: 8.990 din.

Majica,
cena: 1.690 din.

Suknja,
cena: 6.490 din.

Blejzer,
cena: 15.990 din.

Top,
cena: 3.490 din.

Top,
cena: 6.490 din.
Pantalone,
cena: 8.990 din.

Kaput,
cena: 15.990 din.

Haljina,
cena: 7.990 din.

Natkošulja,
cena: 7.990 din.
Pantalone,
cena: 6.490 din.

Jakna,
cena: 9.990 din.

Jakna,
cena: 26.990 din.

Farmerice,
cena: 5.490 din.

Kaput,
cena: 21.990 din.

Farmerice,
cena: 5.490 din.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Mango

Podeli

Scroll to Top