Pet brendova na domaćem tržištu u čijoj ćete ponudi naći najbolje farmerke

Farmerice su jedan od retkih komada koje nose žene i muškarci svih generacija, tokom svih godišnjih doba i u svim prilikama. Osim što se odlično kombinuje sa garderobom svih stilova, od sportskog i ležernog do elegantnog, dobar jeans oblikovaće vašu figuru tako što će prekriti sve nedostatke i istaći adute. U skladu sa tim, potraga za novim parom farmerica večito je otvorena, a iako je domaće tržište u proteklih 10-ak godina zatajilo sa ponudom jeansa, polako i kod nas stižu brendovi koji su odavno osvojili kupce u Zapadnoj Evropi ili Americi.
Mi smo ovog puta izdvojili pet brendova koje možete naći u beogradskim radnjama i online shopovima, a koji nude kvalitetne farmerke za svaki budžet.

LEVI’S

Kada govorimo o jeansu, brend Levi’s je klasika bez premca. Bilo da volite vanvremenski 501 model ili su vam draži noviji skinny, baggy ili puddle krojevi, sa Levi’s farmerkama nikada ne možete da pogrešite, a svaki njihov par ćete garantovano nositi godinama.

FRAME

Američki Frame poslednjih godina istakao se kao jedan od najzanimljivijih brendova u svetu jeansa, koji obožavaju slavne ličnosti, modne urednice ili influenserke. U njihovoj ponudi možete naći bukvalno sve komade od teksasa, a od nedavno je deo asortimana ovog brenda dostupan i kod nas.

DIESEL

Diesel je jedan od onih brendova čije smo farmerke svi nosili početkom milenijuma, a nakon što je poslednjih godina bio pomalo zaboravljen, u 2022. godini doživeo je veliki comeback. Dolazak Glenna Martensa na mesto kreativnog direktora definitivno je označio početak nove ere za Diesel pa njihove komade sve češće gledamo na Instagramu i street style fotografijama. Iako je trenutno prvenstveno u fokusu njihova futuristička torba sa velikim slovom D, ne smemo da zaboravimo da ovaj brend ima odličnu ponudu jeansa

H&M

U kategoriji high street brendova, H&M definitivno ima najbolju ponudu farmerica na domaćem tržištu. U njihovom asortimanu možete naći premium modele koji po kvalitetu gotovo da ne zaostaju za prethodnim brendovima sa naše dok vas, s druge strane, čeka i veliki broj pristupačnih modela. Ponuda je svakako bogata i raznovrsna pa svako može naći par po svojoj meri.

ZARA

U Zari možda nećete naći modele najboljeg mogućeg kvaliteta, koje ćete moći da nosite godinama, ali je zato prava adresa za kupovinu trendovskih farmerica kakave viđamo na modnim pistama. To svakako ne znači da nećete naći i klasične krojeve, a nama se posebno dopadaju njihove skinny farmerke.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @_jessicaskye, H&M, @chloemaymcginley
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top